fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

NIŠTA OD PODRAVKE U HERCEGOVINI: Pumpanje vladajućih ili mazanje očiju običnome puku?

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Koalicija Hrvatsko zajedništvo želi upozoriti javnost na naručene tekstove u pojedinim medijima kojima vladajući ponovno žele zamazati oči običnome puku, kako bi ih na taj način pridobili za sebe na predstojećim izborima, a nakon izbora i evntualne pobjede na njima, ponovno „zahrkali“ na lovorikama.

Nedavno je u jednoj tiskovini objavljen tekst kako Podravka uskoro kreće s gradnjom tvornice u Hercegovini, što bi bio prvi projekt u kojem jedna hrvatska tvrtka gradi proizvodni pogon u spomenutoj regiji. Ta tiskovina tvrdi kako se radi o jednoj od najvećih tvornica u regiji, a uz sebe bi vezala i do 10.000 ljudi u Hercegovini. Vijest je to od koje staje dah, a u glavi se roji milijun primisli. Tako majke čija djeca crnče po bauštelima u Njemačkoj i Irskoj već misle: hvala Bogu doći će doma, raditi i saditi na svojoj zemlji i dobro živjeti! Očevi već zbrajaju koliko hektara zemlje imaju i koliko se na njoj rajčice može posaditi.

E moj narode, tako stoji u naručenom tekstu jednoga režimskoga medija, a iz Podravke ni sami još nisu odlučili hoće li u projekat ili ne, a ako i krenu, prvi rezultati vidjet će se tek 2022. godine, još jedne izborne godine, ako ju tko dočeka ovdje na rodnoj grudi.

Evo kako je do sada vladala federalna Vlada.Tek na isteku mandata (zamislite koje slučajnosti – pred izbore!) stvorila je uvjete za nastavak cestogradnje u Federaciji BiH, što bi u prijevodu značilo: novce imamo, sada ćemo ih odmurznuti nakon što su četiri godine čamili na računu (parafraziramo popularnoga Ćutuka)i najbolje bi, kao poruka bilo: birajte nas opet da završimo započeto. Još jedan spin u režimskim medijima, a neupućeni bi rekli kako je ovo zemlja blagostanja, radi se, gradi se, otvaraju se tvornice, sade se njive… i nastave li ovim tempom, mogli bismo uvoziti radnu snagu iz Njemačke umjesto da odlazimo u nju!

Ne vjerujte im ni kada darove nose, jer uvijek je negdje skriven samo njihov interes, a sada je to i očito – trebaju vaš glas, trebaju moć da ih ne stignu kaznenopopravni domovi zbog svega što su vam uzeli i obogatili se na vašoj muci, rasuli vas po bijelome svijetu.

Do kada više živjeti od obećanja iz njihova slogana ZAVRŠIMO ZAPOČETO? Možda do „narednih“ izbora, za četiri godine, a možda se započeto nikada neće ni završiti, što je još izvjesnije s obzirom na njihov (ne)rad, navodi se u priopćenju Koalicije “Hrvatsko zajedništvo”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});