Novo oglašavanje hercegovačke Vedrane Rudan, ovaj put o turbo “seksonjama”!

Autor: Dnevno.ba

ČITLUK - Nakon što su je izbacili s festivala u Čitluku, književnica Martina Mlinarević objavila je komentare ekipe iz Hercegovine na tu vijest. Književnica u rodnoj Bosni i Hercegovini ima mnoštvo mrzitelja koji joj prijete i vrijeđaju je na najružnije načine, a dio Hercegovaca pozdravio je odluku festivala da izbaci promociju njezine knjige iz programa, podsjeća Index.hr.

Martina je uz screenshotove strašnih uvreda i prijetnji objavila i status koji prenosimo u cijelosti.

“Oni bi da određuju gdje će tko hodati.
Oni bi da istjeravaju iz domova.
Oni bi silovali.
Oni bi pokopali.
Jer oni su Bog i batina žlibine, oni su vlasnici hercegovačkog pejzaža, gospodari gradova.

Oni su pseudomoralisti sto ližu oltare i razglabaju o mom krevetu, a istovremeno jebu dje stignu i koga stignu, jer jebati koga zapravo žele, jebiga – ne mogu.
Oni su istančanog glazbenog ukusa i nacionalne svijesti, a sakupljaju ih s podova cajkaških birtija svih vikenda, specijalno o Gospojini i sličnim najvećim danima njihovog skrušenog života.
Oni su pravednici koji šutke šute na pedofile mantijske.
One su majke, ponizne svetice, koje mi žele “sve najbolje u bolesti”, licemjerne tračarošice što prvoj jaranici žele sve najgore, a kamoli nekom drugome.

Pazi, gamadi, nije isto kad ovo napišete na portalčićima koje posjećuje tek vaša baba i jos 3 tetke iz komšiluka, i kad ih ja ovako izvučem iz deponije.

U meni je 182cm snage.
I kamenog inata.

A postat će ovaj kamenjar bolje mjesto za neku buduću djecu, da žive slobodno, da rade slobodno, da ljube slobodno, bez ovih maloumnih okova, postat će materemi, koliko god trebalo za to života dati”, napisala je na Facebooku.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI