fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ODVJETNIK FERAGET: Pozdravljam potez članice VSTV-a Monike Mijić!

Autor: Josip Šimić / Dnevno.ba

SARAJEVO - VSTV BiH imenovao je Dalidu Burzić na poziciju sutkinje Suda Bosne i Hercegovine.

Za imenovanje Dalide Burzić glasalo je deset članova VSTV-a BiH među kojima joj je i svoj glas poklonila Ružica Jukić, inače dopredsjednica VSTV-a BiH, a protiv imenovanja Dalide Burzić glasala je članica Vijeća Monika Mijić.

U izjavi za portal Dnevno.ba Muriz Memić je kazao, „da je svih deset članova Vijeća, koji su digli svoj glas za Dalidu Burzić, nečasno“!

Odvjetnik Ifet Feraget, opunomoćenik obitelji Memić, kratko je u razgovoru za portal Dnevno.ba kazao, da „nema komentara na ovakvu odluku VSTV-a BiH, ali da je VSTV BiH ovakvim potezom pokazao, da se u pravosudnim strukturama prilikom imenovanja svaki kriterij izgubio, a čast i poštenje članova izgubilo“.

Odvjetnik Ifet Feraget pozdravio je potez članice VSTV-a BiH Monike Mijić, koja se na sjednici Vijeća usprotivila imenovanju Dalide Burzić na poziciju sutkinje Suda BiH, a koja je tijekom rasprave ukazala da se protiv Dalide Burzić trenutno vodi disciplinski postupak zbog slučaja Dženan Memić.

Inače, javnost je još uvijek u šoku, da je Ružica Jukić, za koju se dojučer smatralo, da je jedina, koja se bori protiv anomalija u pravosuđu, u stvari glasala, da takva jedna anomalija poput Dalide Burzić bude instalirana i postavljena u vrh Državnog suda.

Autor: Josip Šimić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});