fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Otvoreno pismo Gradonačelniku Zenice

Autor: Dnevno.ba

ZENICA - Redakcija portala Dnevno.ba primila je dopis od Borisa Britvara iz Zenice, istaknutog člana Naše stranke, njegovo Otvoreno pismo Gradonačelniku ovoga grada Fuadu Kasumoviću sa željom da se isto objavi putem našega portala, pa ovom prilikom pismo i objavljujemo u cijelosti.

Poštovani gradonačelniče,
u skladu s Vašim izjavama na sjednici Gradskog vijeća u ponedjeljak, 18. veljače, u okviru razmatranja prijedloga Odluke o pristupanju izradi Regulacijskog plana “Trg Alije Izetbegovića” želim skrenuti pozornost na izrečene neistine i uvrede na moju adresu.

1. Insinuacija da sam ja autor teksta koji je vijećnica gđa.Meliha Salčinović pročitala na sjednici Gradskog vijeća je apsolutno neprihvatljiva, samim time što je sve spomenuto ispod moje intelektualne i stručne razine, što je Vama, gospodine Kasumoviću, vrlo dobro poznato, a što je nakon izrečene neistine potvrdila i gđa.Salčinović.

2. Vaša izjava da sam zahtijevao funkciju savjetnika gradonačelnika i da ste me htjeli izbaciti kroz prozor je apsolutno neistinita, a što mogu potvrditi g.Peđa Kojović, g.Edin Forto i gđa.Meliha Salčinović koji su zajedno sa mnom bili na sastanku kada ste me pokušali privoliti dodjelom funkcije po mojoj želji u zamjenu za šutnju i podršku Rebalansu Proračuna za 2018.godinu.

Istina je, da ste od mene tražili da svojim znanjem i iskustvom pomognem gradu, što sam i prihvatio, ali uz uvjet da iz Gradske uprave odu Vaši prvi suradnici koji su i nanijeli najveću štetu našem gradu u posljednjih 15 godina, a Vi vrlo dobro znate koji su to, obzirom da i danas rade protivno interesima grada, a osobito u oblasti urbanizma i gradske imovine.

3. Morbidna je činjenica da me čak dovodite i u vezu s HDZ-om u smislu navodne opstrukcije razvoja grada, iako dobro znate što sam učinio za grad Zenicu u posljednjih 30 godina, ali i ako ne znate, bitno je da znaju građani Zenice, što je za mene mnogo značajnije.

Razumijevajući da je rast i razvoj grada uvjetovan širokom mrežom društveno-ekonomskih faktora i okolnosti, smatram da je briga o javnom interesu i zajedničkim dobrima, kao i poštivanju Zakona Bosne i Hercegovine, veoma važna u procesu planiranja i realizacije globalne slike Zenice, nastavit ću svoj rad za boljitak moga grada bez obzira na Vaša destruktivna razmišljanja.

Poznata mi je činjenica da je demokratska procedura u Zenici savršenstvo jednostavnosti, Vi g.Gradonačelniče predložite svoju listu želja, Gradski vijećnici dignu ruku (obično “lijevu”) i tako počinje i završava Zakon i demokracija koju plaćaju građani iz Proračuna Grada.

To je kraj priče i početak kraja.

A na kraju, pozivam Vas na javno izvinjenje i demant, a u suprotnom ovaj igrokaz će imati sudski epilog.

S poštovanjem,
Boris Britvar, dipl.ing.arh.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});