fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PERO PREVIŠIĆ: Zašto se 15 miševa iz HDZ-a BiH razbježalo kada sam izašao za govornicu?

Autor: Dnevno.ba

ČAPLJINA - Uredništvo portala Dnevno.ba danas je dobilo jedan dopis od Pere Previšića, gradskog vijećnika iz Čapljine, jednog od dvojice vijećnika iz Čapljinske neovisne stranke, te na njegovu zamolbu isti u cijelosti objavljujemo:

Želim Vas izvijestiti da smo jučer (22.05.2019.) imali sjednicu općinskog vijeća Čapljina, a ujedno i gradskog. Naime, od jučer smo i službeno postali grad, pa samim time smo postali i gradski vijećnici.

Na kraju sjednice, pod točkom RAZNO, izašao sam za govornicu, zamoljen od predsjednika HVIDR-e Čapljina gosp. Emila Buntića (pripadnika elitne postrojbe „LUDVIG PAVLOVIĆ, čovjeka koji je u akciji BURA 1992 godine ranjen, točnije 08.11.1992 godine, i tada je izgubio nogu) da pročitam njegov DOPIS svim vijećnicima i načelniku/gradonačelniku općine Čapljina Smiljanu Vidiću.

Dopis je vezan za neistine i laži koje iznosi vlast u Čapljini kao i sramotan odnos prema braniteljima i stradalnicima domovinskog rata, te sam odnos prema HVIDR-i Čapljina, kao i skidanje ove udruge iz proračuna Općine Čapljina od 01.08.2016. godine. O tome ste u par navrata i pisali.

Nakon mog izlaska i početka čitanja DOPIS-a od gosp. Buntića, gradonačelnik Vidić i vijećnici HDZ-a BiH napuštaju sjednicu vijeća a predsjedatelj Knežević (HDZ BiH) pokušava me prekinuti, nedozvoljavajući da nastavim čitati DOPIS koji sam dobio.

U tome nije uspio iako sam stalno bio ometan.

U dvorani gradskog vijeća ostalo je 10 vijećnika od ukupnog broja 25 koliko broji ovo vijeće. Dakle, svih 15 vijećnika HDZ-a BiH je napustilo dvoranu a da sjednica nije bila još završena. Samim tim činom pokazali su koliko im je stalo do HRVATSKIH BRANITELJA I STRADALNIKA DOMOVINSKOG RATA.

Predsjednik Čapljinske HVIDR-e i članovi se pitaju što bi se dogodilo da su oni ratnih godina 91-96. napustili svoje položaje i otišli, kao što su danas to uradili vijećnici HDZ-a BiH??? Sa sigurnošću mogu reći da zasigurno ne bi sjedili na ovim stolicama na kojima su danas.

OVO JE SRAMOTNO, PONIŽAVAJUĆE, IZDAJNIČKI, PO PITANJU ODNOSA PREMA HRVATSKIM BRANITELJIMA I STRADALNICIMA DOMOVINSKOG RATA U ČAPLJINI!

Čapljinska HVIDR-a broji 350 članova.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});