fbpx

PISMA ČITATELJA: Marko Semren – Za razliku od vas sa Dnevno.ba Dragan Čović je hrvatski mučenik!

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Poštovani,

Na Vašim stranicama pročitah 29.03.2017. godine članak pod naslovom „Paddy Ashdown na današnji dan prije 12 godina smijenio Dragana Čovića“.

Iz članka se da primijetiti da ste veoma, veoma ŽALOSNI zbog toga što je gospodin Čović oslobođen na sudu od iskonstruiranih optužbi.

Jer da nije oslobođen Hrvate bi zasigurno predstavljali vaši platformaši.

Ali eto, neki zaglupljen narod u Herceg i Bosni (Srednjoj).

Nikako da se presaberu, pa da nehrvatske platformaše izaberu.

Pišete o navodnim sudskim dokazima protiv Čovića „koji su isparili“ i „odnio ih vjetar“.

Prije će biti da je otpuhana i isparila politika raznoraznih, kažu, na Dejtonu neutemeljenih hrvatskih smjena.

Cilj tih smjena je bio zastrašivanje najmalobrojnijeg konstitutivnog naroda, bez čije borbe za cjelovitu BH od ’92-’95, bi možda i danas neki bili u okruženju.

Dalje, gospodina Čovića nazivate (iz bijesa) podrugljivo dragim vođom. Gospodin Čović nemože biti dragi vođa jer nije na čelu jednonacionalne države.

Vi iz Dnevno.ba veoma dobro znate ko sanja da bude dragi vođa u nemogućoj jednonacionalnoj državi u kojoj živimo i mi pristalice hrvatske politike gospodina Čovića.

Čovićeva hrvatska politika smeta i vama dragim, ali na vašu žalost već isparenim i otpuhanim od hrvatskoga naroda, samozvanim nenarodnim vođama Hrvata BH.

Gospodin Čović je hrvatski mučenik za razliku od Vas i njih i to Vas smeta.

covic-kuca30032017

Da li vi gospodo iz Dnevno.ba u Vašem članku prizivate novu smjenu gospodina Čovića i mislite da njegov narod ne bi odreagirao.

Vi živite u velikoj iluziji ako smatrate da danas Čovićevi Hrvati ne bi bili još ogorčeniji nego prije 12 godina na novi pokušaj smjene od strane današnjeg VP-VI.

Danas bismo možda bili malo sofisticiraniji u ogorčenosti.

Zašto Vama gore smeta Čovićeva borba za prava moga obespravljenoga naroda.

Zadnji izbori ne lažu i kažu da je Čović danas još popularniji u svom narodu nego prije 12 godina kada je smišljena njegova smjena.

Ovaj narod razumije i beskrajno cijeni žrtvu mučenika koji se ne boji raznih bjelosvjetskih žnj–downa i dnevno babaroga.

Mislili ste i nadali ste se da će gospodina Čovića otpuhati Vaši vjetrovi kao nekad Antu Jelavića.

Na Vašu i žalost Vama dragih vođa platformaša, gospodin Čović nije pobjegao nego se na radost nas obespravljenih Hrvata bori da nam se vrati ono što su nam razni „dobronamjernici“ na svojim proputovanju nasilno oduzimali nakon potpisivanja Washingtona i Daytona.

Pišete malo o prekrajanju Daytona na štetu nas Hrvata i koju su ulogu u tom prekrajanju imali Meh.sić, Rah.čan, M G.(r)anića, I B.(os)anac.

Srdačan pozdrav iz Livna,
Marko Semren

Livno, 29.03.2017. godine

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI