fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Plenkoviću, pusti Mostar, idi put Bruxellesa, ovamo nisu tvoji!

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba

MOSTAR - Dolazi nam Andrej Plenković u Mostar. Dolazi nas smiriti! I onako licemjerno, u svom stilu, pred dolazak izjavu daje, tvrdeći, kako će pokušati probati sa žalbom kod UN-a za reviziju osude iz Haaga, spasiti stvar!

Nemoj Plenkoviću. Nemoj ni dolaziti, nemoj nas ni spašavati. Pa trinaest godina ništa niste radili po tom pitanju, a sada, kada je sve gotovo, lažete narod u oči nekakvim nebuloznim obećanjima po pitanju žalbi od kojih naravno neće ništa biti. Pa kako i dalje možete petljati i lagati?

Hrvatski sud nije kroz čitavo desetljeće u stanju procesuirati Ivu Sanadera – “Ćaću”, baš Vašeg Plenkoviću političkog uzora, a kamoli da uspijete sa žalbom kod UN-a. Zamislite tog kretenluka nakon svega postaviti se na taj način i davati takva lažna obećanja.

Ne, Plenkoviću. Bolje pripremite tim pravnih stručnjaka za obranu od tisuća muslimanskih logoraša, kao i Srba, jer budite uvjereni da će oni nakon svega ovoga jako brzo krenuti s traženjem ratnih odšteta, a znamo i mi, kao i Vi, da ste Vi i Vaši, Republiku Hrvatsku svakako doveli pred rub bankrota, financijskog sloma, prodali sve što se moglo prodati za trun osobne slave i sada spašavate!?

Ako ne znate mister Plenkoviću, za razliku od Vas, koji ste dijelom nezadovoljni zadnjom haškom presudom, hrvatski narod je u cijelosti nezadovoljan presudom, jer hrvatski narod nisu “hrvatski” mediji, koji rade za istog šefa poput vas, a koji zadnjih dana konstantno pišu samo o zločinima Hrvata nad muslimanima, jer ima i Hrvata koji razmišljaju svojom glavom i znaju da je puno više zločina bilo s druge strane.

Hrvatski narod zna da nije izvršio agresiju nad Bosnom i Hercegovinom i muslimanima i nije bitno što se muslimani ne sjećaju kako su tih ratnih godina sklonište pronalazili u Republici Hrvatskoj umjesto što su bježali i u Srbiju! Možda će čak za par godina govoriti kako im je lijepo bilo u Srebrenici teferičiti s prijateljima Srbima, možda slušati narodnjake, ali nas to ne zanima, jer to je njihov problem, ta njihova amnezija… Nas Plenkoviću boli hrvatska sluganska politika. I zato nas vrijeđa i boli kada nam ovih dana najavljuješ dolazak u goste.

Nemoj Plenkoviću. Pusti Mostar. Idi u Bruxelles. Idi teferiči tamo sa svojim gazdama, vidi šta će ti reći šta ti je dalje činiti, možda sretneš i kojeg od onih haških sudaca, onih senilnih staraca koji se već u podne ne sjećaju što su jutros doručkovali a kamoli da upamte nešto iz onoga što su naš general Slobodan Praljak i odvjetnici šestorke tijekom suđenja iznosili kao dokazni materijal. Plenkoviću, svi ti haški starci potječu iz zemalja koje su zadnjih tisuću godina činile genocide. A evo vidiš počiniše ga sada i nad Hrvatima. Bit će da je to onaj dio presude s kojim se ti kao slažeš. Što je najgore – isti šefovi su i tebi i njima. Vi jedete iz istog lonca.

Nemoj se mučiti. Ne trebaš nam ni tamo nekakve savjetnike slati. Ali eto ako baš moraš nekoga poslati u obilazak pošalji nam Peđu Mišića, Davora Domazeta Lošu ili Antu Prkačina. Pošalji nam ljude. A ti hajde lijepo do Bruxellesa, do svojih, jer ovamo nisu tvoji.

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});