Poginuli mladić i djevojka iz Banja Luke

Autor: S. Horić

MIŠIN HAN - Mladić i djevojka iz Banje Luke poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se protekle noći dogodila na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor, u mjestu Mišin Han, potvrđeno je Feni u Okružnom tužiteljstvu Banja Luka.

Neslužbeno, smrtno su stradali Gojko Malešević (24), vozač automobila “golf” i Nikolina Gajić (19), koja je bila na mjestu suvozača.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su još dva putnička vozila te kamion.  Za volanom teretnog vozila marke “mercedes” bio je Damir Tanasić (39) iz Šamca, putničkim vozilom “fiat” upravljao je Srđan Grahovac (21) iz Prijedora, dok je automobilom “peugeot” upravljala Radmila Jauz (22).

Sva tri putnička vozila kretala su se iz pravca Banja Luke ka Prijedoru, dok je teretno vozilo išlo iz Prijedora u pravcu Banje Luke. Uviđaj je sa pripadnicima Policijske postaje za sigurnost prometa Banja Luka izvršila dežurna tužiteljica banjalučkog Okružnog tužiteljstva Gordana Radujko, koja je naložila da se poduzmu sve neophodne istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio točan uzrok ove prometne nezgode.

Autor: S. Horić

ZADNJE VIJESTI