fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Policajac “trenirao strogoću” jer mu je na sudu rečeno da je balavac!

Autor: Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

ŠIROKI BRIJEG - Taman kada sam dobio osjećaj kako se situacija u PU Široki Brijega malo poboljšala i kako su neke stvari došle u red. Mora se opet neki “pametnjaković” u toj časnoj odori pojaviti i sve uprskati i sramotiti ne samo sebe, nego i svoje kolega!

Umjesto da budu primjer i osobe koje će imati psihološku toleranciju malo veću i znati se nositi sukladno Zakonu, neki su izgleda “markirali” te satove u policijskoj školi i tako doveli sebe i svoje kolege u nezgodnu poziciju.

Tko zna, možda je policajac “kupio” školsku diplomu jer ovdje je kod nas to normalno ako imaš veze za upasti na neku poziciju u državnoj firmi kao što je izgleda postala i Policija gdje je dosta njih “upalo” preko veze iako sam uvjerenja da i među takvima sigurno postoje oni koji će uistinu obavljati posao na koji su došli. Nisam ni ja diplomirani novinar, a nisam niti pomišljao o kupovini diplome, ali eto radim časno ovaj posao 11 godina i u njemu uživam!

No dobro, krenimo s događajem koji je stavio “crnu mrlju” na PU Široki Brijega.

“Dana, 17.siječnja 2020. g. bio sam na sudskoj raspravi gdje su bila prisutna dva policijska krim inspektora kao svjedoci. U toku rasprave obratio sam se sudu s riječima “Neću se dozvoliti da me jedan balavac dovodi na sud zbog nečega što nisam učinio”. Na moje riječi krim inspektor je rekao riječima “Koga ti nazivaš balavcem?”” – prepričava sam početak događaja za portal SirokiBrijeg.info Marko Ivanković scenu sa suđenja u Širokom Brijegu.

Nadalje, kako nam Marko navodi, nakon sudske rasprave kreće prema svom vozilu koje se nalazilo parkirano ispred kafića koji se nalazi preko puta PU Široki Brijeg.

“Kada sam prilazio svom vozilu, iz kafića izlaze dva inspektora od kojih mi jedan prilazi i obraća mi se riječima “Sprčim ti mater” i udara me šakom, zatim dolazi drugi inspektor i skupa me nastavljaju udarati. Nakon toga me uvode u stanicu i pola sata me maltretiraju. Zatražio sam da me odvedu u Dom zdravlja što su i učinili nakon izvjesnog vremena. Čitavo to vrijeme i na Sudu i van Suda sa mnom su bili I.V. i I.K. (podaci poznati uredništvu portala)” – govori nam Marko i navodi kako ih nije vrijeđao ni omalovažio te policajce nakon izlaska iz sudnice. Čak im se nije ni obraćao. Čak ni nakon izlaska iz kafića kako tvrdi nisu mu ni izdali zapovijed da pođe s njima u Policijsku postaju ili nešto takvo, nego su reagirali, kako svu već reagirali!

O ovom događaju upoznat je MUP ŽZH u Ljubuškom i za srijedu je najavljeno iznošenje Iskaza i pokretanje sudskog postupka protiv službenika PU Široki Brijeg koji su izgleda “malo” prekoračili svoje ovlasti, a kako doznajemo i na što izgleda ti policajci nisu računali, postoji audio i video zapis što se sve događalo, tako da ćemo uskoro sve doznati.

Isto tako, prema Ministarstvu unutarnjih poslova ŽZH uputili smo dopis u kojem smo zatražili da nam dostave odgovore što se dogodilo tog dana, tako da ćemo nastaviti ovaj slučaj pratiti.

Kako doznajemo, kao svjedoci bi mogli biti saslušani djelatnici Suda i Tužiteljstva koji su vidjeti sve to.

Autor: Mili Marušić / SirokiBrijeg.info
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});