Poruka Bože Vukušića hrvatskim domoljubima

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Na svom FB profilu Božo Vukušić je dao kratak komentar o izboru Zorana Milanovića za novog Predsjednika Republike Hrvatske, te isti prenosimo:

“Zoran Milanović, voljom većine hrvatskih birača izraženoj na slobodnim izborima, bit će novi Predsjednik Republike Hrvatske.

Zadaća svih hrvatskih domoljuba, a posebno onih koji su sudjelovali u stvaranju i obrani neovisne i demokratske hrvatske države, Republike Hrvatske, jest poštivati i štititi njezin ustavno-pravni i politički poredak. To znači – i instituciju njenog Predsjednika.

Zoran Milanović je izjavio da će se od sada, za razliku od njegova držanja kao predsjednika Vlade RH, ponašati kao predsjednik svih hrvatskih državljana i građana. Koliko u tome bude dosljedan, treba ga cijeniti i podržavati – i kao čovjeka, i kao političara i kao državnika.

Neovisno od toga, naravno, sukladno našim demokratskim pravima i obvezama, već od danas truditi ćemo se da na slijedećim predsjedničkim izborima pobijedi kandidat bliži našem svjetonazoru i nacionalno-političkim preferencijama”, napisao je Bože Vukušić.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI