POSTOJE I DNK DOKAZI: Migranti u Njemačkoj siluju žene, muškarce, ovce i koze!

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

FREIBURG - Policija u Freiburgu uhitila je 28-godišnjaka koji je zlostavljao žene, koze i ovce. Sa životinjama je proveo noć u dvorištu, najmanje jednu, a vjerojatno i više s obzirom da su njihovi vlasnici podnijeli pritužbu pa je prvi put genetskom provjerom ustanovljeno da je "to bilo to"!

Riječ je o 28-godišnjaku iz Eritreje, a za istoga je ustanovljeno da je već silovao i tri žene u dobi od 20, 30 i 31 godine. One su međusobno izvijestile policiju i pokazale seksualne napade od strane tražitelja azila. On je vukao svoje žrtve odvlačio u divljinu kao istinski manijak.

Freiburg je trenutno epicentar ovakvih i sličnih napada migranata na domicilno stanovništvo i životinje, domaće živoptinje svakako, no više nisu sigurne ni divlje životinje.

Nedavno je na širem području Freiburga jedna lokalna žiteljka utopljena od strane migranata, zatim je silovan i 18-godišnji momak, a nakon ovih najnovijih dokaza iz policije mještani se mogu samo zapitati – koliko žrtava mora postojati dok ne dođe do spoznaje da se svi ne mogu integrirati u moderno europsko društvo, jer mnogi su uistinu divljaci i od takvih možete još svašta očekivati.

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI