Poziv na predbožićno druženje članova i simpatizera URB HVO-a ŽZH

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Pozivaju se svi članovi i simpatizeri URB HVO-a ŽZH na predbožićno druženje koje je zakazano za dan 19.12.2018. godine (srijeda) s početkom u 18.30 sati u kinu Borak u Široko Brijegu.

Na predbožićnom druženju (domjenku) biti će predstavnici URB HVO-a ŽZH, te članovi udruge RB HVO-a iz Širokog Brijega, Ljubuškog, Gruda i Posušja koji su ostali uz rukovodstvo URB HVO-a ŽZH kako bi zajedno došli do ostvarivanja svojih ciljeva sadržanih u Rezoluciji Branitelja u FBiH, ali kako bi ostvarili i svoja dodatna prava sadržana u Zakonu o dopunskim pravima razvojačenih Branitelja u ŽZH.

Uz prigodan domjenak (mezu i piće) predviđen je i nastup glazbenog dua “Prijatelji“ iz Širokog Brijega, kako bi se uz druženje i razgovor našim članovima i njihovim obiteljima dala još veća nada u ostvarivanje njihovih statusnih prava kao i prava njihovih članova obitelji u idućoj kalendarskoj 2019. godini, za što se naša udruga od svog osnutka bori i gdje je poduzela niz aktivnosti u FBiH, ŽZH i RH kako bi se prava naših članova i članova njihovih obitelji ozakonila.

Broj mjesta za naše članove i simpatizere na Božićnom domjenku je neograničen, pa se stoga pozivaju naši članovi da sa sobom povedu i ponekog člana svoje uže obitelji ili prijatelja Branitelja kako bi naše druženje u ovo predbožićno vrijeme poprimilo još dojmljivije značajke radosnog vremena Božića, navodi se u priopćenju URB HVO-a ŽZH.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI