fbpx

Praznici u Republici Srpskoj: Policijski službenici utvrdili četiri slučaja kršenja mjera

Autor: dnevno.ba

Kako je priopćeno iz PP Istočno Sarajevo, danas je utvrđeno kako ugostiteljski objekat u Istočnom Novom Sarajevu radio je van dozvoljenog vremenskog okvira, što je suprotno Zaključcima Republičkog štaba za izvanredne situacije.

U objektu je zatečeno devet osoba, a dežurni tužitelj izjavio je kako se radi o krivičnom djelu “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”.

Osim toga, dan ranije oko 35 minuta poslije ponoći prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u mjestu Kola, Banja Luka, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su utvrdili da on radi i da u lokalu ima više osoba.

Policijski službenici PP Doboj su 2. svibnja oko 23.15 sati u ugostiteljskom objektu u Tesliću, zajedno sa radnicima Odjeljenja za inspekcijske poslove, zatekli su 32 osobe te se okružno javno tužilaštvo Doboj izjasnilo da postoje obilježja KD “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”.

Policijski službenici PP Banja Luka su 30. travnja od 20.45 do 21 sat u ugostiteljskom objektu zatekli 77 osoba.

Obaviješten je tužilac OJT Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o KD „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“, priopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI