fbpx

Predsjednik Federacije BiH: “HVO ima velike zasluge u obrani hrvatskog naroda”

Autor: dnevno.ba

Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH, uputio je u srijedu čestitku pripadnicima Oružanih snaga BiH koji baštine naslijeđe HVO-a i svim bivšim pripadnicima HVO-a.

“Svim pripadnicima Oružanih snaga BiH koji baštine naslijeđe HVO-a i svim bivšim pripadnicima HVO-a čestitam 29. godišnjicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane. Na današnji dan slavimo utemeljenje organizacije koja je osigurala slobodu na ovim prostorima, slobodu uz svete žrtve i u nemogućim uvjetima. S ponosom se prisjećamo doprinosa koji je Hrvatsko vijeće obrane dalo ne samo u obrani hrvatskog naroda, već i u obrani opstanka Bosne i Hercegovine kao države, naše Domovine”, navodi se.

Također je napisano da “zz posebne izraze trajne zahvalnosti i suosjećajući s bolom obitelji poginulih, nestalih i umrlih pripadnika HVO-a, danas odajemo dužnu počast pripadnicima HVO-a koji su za obranu i slobodu hrvatskog naroda dali najvrjednije što su imali, svoje živote.”

“Poklanjajući se svakom poginulom branitelju, još jednom vam čestitam 29. godišnjicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane”, stoji u čestitki.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI