fbpx

PRIČA S KNEZOVIĆEM SE NASTAVLJA: Kad ne putuje o našem trošku na utakmice BiH, on, osim kao zastupnik, zarađuje i kao suradnik BHRT-a

Autor: Bild.ba

Dario Knezović, zastupnik u Parlamentu FBiH i tajnik širokobriješkog HDZ-a, nije, čini se, zadovoljan dobrom zastupničkom plaćom u Parlamentu FBiH.

On, naime, honorarno surađuje s BHRT-om, odnosno s prvim programom njihovoga radija.

Godinama već, kažu za Bild.ba iz ove medijske kuće, Knezović prima honorar od njih kao suradnik koji se javlja s Pecare kad igra NK Široki Brijeg.

Dodajmo da je Knezović uz sve navedeno i predsjednik Skupštine NK Široki Brijeg te član Stegovnog povjerenstva pri Nogometnom savezu BiH. Nejasno je kako su sve ove funkcije povezane, ali očito nekako jesu.

Podsjetimo, Bild.ba je nedavno objavio ekskluzivnu informaciju o odlasku Darija Knezovića na nogometnu utakmicu BiH i Kazahstana gdje su Zmajevi slavili sa 2:0. Osim Knezovića, na utakmici je pri bh. izaslanstvu, navodno, bilo još 65 ljudi.

U hrvatskoj javnosti u BiH Knezović je zbog manjka angažmana u zastupničkim klupama personificiran kao sve ono loše u hrvatskoj politici u BiH.

Naravno, nije on jedini koji šuti i ne radi ništa, ima ih još, ali je javnost, nekako, njega prepoznala.

Autor: Bild.ba

ZADNJE VIJESTI