fbpx
Paun PAUNOVIĆ/CROPIX

PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR! Mladiću koji je ozlijeđen na svadbi u Imotskom liječnici se bore za život

Autor: Dnevno.ba

Mladić (27) koji je teško ozlijeđen u subotnjem incidentu u Imotskom, i dalje je životno ugrožen.

Ozlijeđeni je mladić imao višestruko krvarenje u mozgu te je podvrgnut operativnom zahvatu u KBC-u Split. Trenutno je smješten na odjelu Jedinice intenzivnog liječenja i priključen je na respirator, piše Slobodna Dalmacija.

Splitska policija uhitila je muškarca koji se dovodi u svezu s fizičkim sukobom u kojem je, u petak navečer, u Imotskom jedna osoba zadobila teške i po život opasne ozljede.

Incident se dogodio oko 19.20 sati u Imotskom, u Ulici Vladimira Nazora gdje su se dvije osobe fizički sukobile. Sve se dogodilo tijekom vjenčanja.

Navodno mu je pogledao djevojku

Dalmatinski portal objavio je detelje o nasilju koje se dogodilo na krvavoj svadbi. S njihovim novinarima je razgovarala osoba koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna.

Govori kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol.

 

“Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu”, rekla je osoba koja se našla u istom društvu dodavši kako je mladić pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest.

U blizini je bio mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Tada je došla i policija, koja je obavila očevid te nakon nekoliko sati uhitila počinitelja.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI