fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PROZOR-RAMA: Općinski vijećnici odobravaju krađu i kršenje zakona (VIDEO)

Autor: Prozorama.com

PROZOR/RAMA - Šutnja je odobravanje! Općinski vijećnici HDZ 1990 nastavljaju šutiti na kriminal načelnika Joze Ivančevića. Na zadnjoj sjednici – nastao je muk na upit vjećnika Ivana Fofića o obrazloženju davanja novca van javnog poziva za udrugu Prozorski Krug 767.

Moraju šutiti – jer tako Jozina stranka funkcionira. Sada kada su dokazi o njegovoj odmetnutosti javni – vjećnici i sami postaju suučesnici u krađi.

Novac se doslovno KRADE nemilice uz kršenje svih zakonskih propisa. Prostora za obične građane odavno nema – bez obzira na nacionalnost ili vjeru. (Imamo mi i ateista u Prozoru koji trebaju da žive!) Primjer za to se nalazi na slici ispod gdje je prikazan službeni izvještaj o odobrenim sredstvima kroz javni poziv za prijavu projekata mladih. Fokus je izdvojen na udrugu Prozorksi Krug 767, kojoj je po javnom pozivu odobreno 1000,00 KM a van javnog poziva ostalih 36.000,00 KM – po nekakvim zamolbama!

Prvi dio je službeno izvješće, drugi dio slike su izvodi

Ako su dobri i podobni, mole ljudi za svašta. Mole za fasade, kupatila, tuš kabine – a Joža to daje nemilice! Znamo i par molbi za poduzetničke projekte – ali za to nije bilo novca. Valjda je zaključio kako ako netko misli na poduzetništvo, poduzet će nešto i otići će iz njegovog kraljevstva. Nema zakonom obvezne komisije koja bi to trebala da ocjenjuje – to on sve radi – SAM i još kaže: “Tužite me!”.

Njegova samouvjerenost nema granica, vjerovatno zato što pokriva sve sve ulaze u pakao i raj. Tako su primjerice u izvršenju proračuna za 2018 godinu, prijavili da su vjerskim zajednicama dali 100.000,00 KM. Na gornjim slikama vidimo da je samo Medžilis I.Z. Prozor dobio 45.000,00 KM, a ispod vidimo fra Matu Topića kako operira s dodatnih cca. 230.000,00 KM u 2018 godini. Dakle u izvješću su nas slagali za minimalno 200.000,00 KM. I naravno, neke crkve smo izostavili – da vas ne zamaramo detaljima.

Fra Mato drži oproštajnu misu na Gračacu ovaj tjedan. Uskoro njegov skupocjeni SUV (pogodite čijim novcem je ga kupio) vozi prema Uskoplju i vjerujemo da smo barem malo dali doprinos njegovom premještaju. Poslati ćemo i dopis Uskoplju da se pripreme na proračunske izdatke – jer kako kažu: “Okrenut će narod protiv njih, ako mu se ne dadnu pare!”.

Vijećnici, hoćete li i sada bacati blagi teleći pogled na građane koji vas ljutito promatraju? Zašto su građani ljuti – pa vi samo radite u interesu NARODA! Zar ne? Pokajte se dok još ima vremena. Sačuvajte obraz, iziđite iz kluba “devedesetke” ili SDA i deklarirajte se kao neovisni vijećnici. Prestanite sa odobravanjem lopovluka. Inače, mogao bi se realizirati video ispod:

Autor: Prozorama.com
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});