fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Korisnik

‘Raduje me da je Milanović simbolički zaobišao političko Sarajevo, on šalje liderske i državničke poruke’

Autor: Dnevno.ba

Zoran Milanović dolazi uskoro u posjet u Bosnu i Hercegovinu. U posjet Milanović stiže od 11. do 13. srpnja, na, kako je za Bild.ba službeno potvrdio njegov glasnogovornik Nikola Jelić, poziv Sveučilišta u Mostaru gdje će održati predavanje studentima.

Milanović će osim Mostara posjetiti Livno, Tomislavgrad i Vitez.

“Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će u radnom posjetu Bosni i Hercegovini od 11. do. 13. srpnja 2021. na poziv Sveučilišta u Mostaru. Predsjednik Republike održat će predavanje na Sveučilištu u Mostaru, a sastat će se i s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine. Tijekom boravka u Bosni i Hercegovini, uz Mostar, posjetit će još Vitez, Tomislavgrad i Livno te se sastati i razgovarati sa čelnicima lokalnih vlasti. Detaljan program boravka Predsjednika Republike u Bosni i Hercegovini dostavit ćemo vam naknadno”, rekao je Jelić za Bild.ba.

Politički aktivist Tomislav Zelenika kaže za Dnevno.ba da ga raduje što Milanović zaobilazi Sarajevo.

“Pozdravljam Milanovićev posjet Bosni i Hercegovini, prvi takav u svojstvu predsjednika Republike. Činjenica koja me posebno raduje kod ovoga posjeta je simbolično zaobilaženje političkog Sarajeva kojemu se na ovaj način otvoreno ukazuje na svu njegovu političku i moralnu iskrivljenost, a u konačnici i nebitnost”, kazao nam je Zelenika.

Milanović, smatra Zelenika, pokazuje jasan, državnički i suveren stav.

“Tako se šalju liderske i državničke poruke; jasno, glasno, gentlemanski i bez uvijanja. Kao i više puta do sada predsjednik Milanović pokazuje državnički i suvereni stav po pitanju obrane interesa svoga naroda u BiH i na tome mu iznimna i velika hvala. Neki bi rekli da ga je sam Bog poslao, ja kažem da on samo dosljedno radi svoj posao, na način na koji bi ga trebao obavljati svaki političar službenoga Zagreba; štititi svoj narod i njegove interese uvijek i svuda. Predsjedniče, dobrodošli”, rekao je on.

OVDJE pročitajte što je o Milanovićevom najavu dolaska u BiH rekao Mario Karamatić.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});