fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

RANKU OSTOJIĆU ZASMETAO MOSTAR! Prozvao Vladu: Nisu se sjetili hrvatskog generala

Autor: dnevno.ba

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić na društvenim se mrežama prisjetio generala Stipetića prozivajući vladajući vrh radi toga što ga se jučer nisu sjetili, a njegovu objavu prenosimo u potpunosti:

“Ni jučer ga se nisu sjetili.
Bili su u Mostaru, znaju se prioriteti.
“Hrvatski politički, državni, vjerski i vojni vrh odlazi na komemoracije domaćim i stranim fašistima, veliča i uzdiže domaće i strane fašiste, njihova zlodjela i njihove režime, na svoje svečanosti zove ratne zločince, ratne profitere, ubojice i kriminalce svih vrsta, uklanja spomenike i mijenja nazive ulica i trgova…
Hrvatski je politički, državni, vjerski i vojni vrh, kao što se može vidjeti, zauzet i ima puno posla.

Stoga ne čudi što nitko od njih nije mogao doći na otkrivanje jedne ploče, na jednom trgu, u jednom malom gradu. Jer ime na toj ploči očito nije važno ni političkom, ni državnom, ni vjerskom, ni vojnom vrhu naše domovine. Na ploči nije ime niti velikih poglavara i poglavnika koji su šakom i kapom dijelili našu zemlju kome su stigli. Nije ime zbog kojeg bi tisuće novokomponiranih Domoljuba marširalo ulicama tražeći puštanje krvi onima koji nisu slični njima. Nije niti ime nekoga od onih koji su u ratu stekli iz ničega veliki imetak i s njim povezan veliki “ugled” i veliko “poštovanje”.
Nije na toj ploči čak niti neko ime koje može donijeti neke glasove na izborima.
Na toj je ploči samo ime jednog generala. Generala kojemu se na kraju rata ( istog onog rata za koji naš politički, državni, vjerski i vojni vrh stalno ponavlja da je temelj hrvatske države i hrvatske državnosti) predala neprijateljska vojska.
Pa koga bi to od hrvatskog političkog, državnog, vjerskog i vojnog vrha danas moglo zanimati?”

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});