fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Twitter

Ratko Mladić vraćen u zatvorsku ćeliju. Njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo

Autor: Dnevno.ba

Zdravstveno stanje ratnog zločinca Ratka Mladića malo se poboljšalo i on više nije u bolnici, ali je u ponedjeljak poslijepodne vraćen u zatvorsku ćeliju u Scheveningenu u Nizozemskoj.

Kako prenosi Pink, njegov sin Darko Mladić, koji ga je posjetio u utorak i srijedu, rekao je da je upala pluća koju je imao i zbog koje je morao na bolničko liječenje, čini se, izliječena je.

“Nisu nam ništa rekli, ali pretpostavljam da mu se stanje s plućima riješilo čim je otpušten iz bolnice. Nismo još dobili nikakve izvještaje ni nalaze od liječnika”, kaže Darko.

Kako kaže, Mladić ima običaj šaliti se kad mu je najteže, pa se i sada šali da je vraćen u svoj “kancelariju”, kako voli zvati prostoriju u kojoj je zatočen 11 godina.

“Nadamo se da će naši srpski liječnici dobiti odobrenje suda i što prije otići u Nizozemsku da pregledaju generala i vide o čemu se radi, u kakvoj je zdravstvenoj krizi i kakvo je zapravo stanje”, priča Darko.

“Nadamo se da su mu pluća ozdravila, više ne kašlje, ali sve ostalo je i dalje problematično. Još je slab, ne može sam ustati, niti se kretati bez tuđe pomoći. Oko njega su stalno zatvorski čuvari koji mu pomažu oko najosnovnijih stvari i donose mu hranu”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});