fbpx

Razrješenja i imenovanja u Šumama Hercegbosanske županije

Autor: Dnevno.ba

KUPRES - Tijekom dana privremeni Nadzorni odbor razriješio je staru Upravu JP ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres i na njihovo mjesto imenovao privremene članove Uprave Društva, i to:

Maria Mašića iz Tomislavgrada – v.d. generalni direktor umjesto Branka Ivkovića iz Livna;

Ivana Petrovića iz Tomislavgrada – v.d. izvršni direktor za šumarstvo umjesto Davida Mioča iz Kupresa i

Milana Raštegorca iz Kupresa – v.d. izvršni direktor za financije umjesto Marka Đereka iz Tomislavgrada.

Kako smo do sada u više navrata komentirali moguće smjene u JŠP ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres za sada ćemo samo naglasiti da su u vezi ovog slučaja bile Odluke Županijskog odbora HDZ BiH Hercegbosanske županije i predsjedništva HDZ BiH koje su u suprotnosti s današnjim potezima iza kojih stoje predstavnici vladajućih stranaka u Hercegbosanskoj županiji (HDZ BiH Tomislavgrad, HDZ 1990, SNS, SDP i NSRZB).

Očekivati je uskoro poteze koji bi išli u pravcu političke odgovornosti svih onih koji nisu ispoštovali odluke viših stranačkih tijela tako da njima preostaje povući jedini mogući potez, kako bi koliko toliko sačuvali svoju vjerodostojnost, koji su već odavno i najavljivani ako se dođe u ovu situaciju, a to je raspuštanje pojedinih organizacija i isključenje iz stožerne stranke onih koji ne poštuju odredbe iz stranačkih dokumenata.

Hoće li imati toliko snage i hrabrosti povući jedan ovakav potez ili će se radi mira u kući sve prešutiti vrlo brzo će se znati, navodi se u priopćenju Županijske neovisne liste.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI