fbpx

ŠAROVIĆ : Dodiku neće pomoći ni Trumpovi ni Clintonovi savjetnici

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - U komentaru Dodikove namjere da angažira savjetnike aktualnog predsjednika SAD-a, Šarović je rekao:

“Ako imate novca možete angažirati bilo koga. Mislim da to nije potrebno činiti. Savez za promjene će novac koristiti za druge, potrebnije stvari. Mislim da Trumpovi ili Clintonovi savjetnici ne mogu pomoći Dodiku. Čudi me da je posegnuo za takvim nešto”.

Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, je mišljenja da Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, neće pomoći angažiranje  savjetnika Donalda Trumpa, američkog predsjednika. Istakao je za N1 da Dodik ne spada u normalne ljude i normalne politike.

 

Izrazio je nadu da će u Republici Srpskoj pobijediti “normalni ljudi i politike”, te je naglasio da Dodik “ne spada u takve”.

“Mislim da Dodik Republiku Srpsku vuče nazad i s njim Republika Srpska nema svjetlu perspektivu”, rekao je Šarović i okarakterizirao najavu Dodika da će tražiti mjesto za Republiku Srspku u Ujedinjenim nacijama kao “spinom” i “biserom”.

Ne misli da je Dodik odgovoran za izborni rezultat Saveza za promjene, već da odgovornost treba tražiti u samom Savezu za promjene. On se nada da će izlaznost na ovogodišnjim Općim izborima biti veća u odnosu na prethodne.

 

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI