fbpx

Šarović kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH

Autor: dnevno.ba

SDS će u četvrtak potvrditi i izborne liste, a još uvijek nije dogovoren nositelj liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Predsjedništvo SDS-a uoči sjednice Glavnog odbora ove stranke koja se održava u četvrtak predložit će Mirka Šarovića, lidera ove stranka, za kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH, pišu Nezavisne novine.

Ovo je jučer dogovoreno na sjednici Predsjedništva SDS-a, ako postoji mogućnost i da na samoj sjednici bude kandidiran još netko, što je ipak malo vjerojatno s obzirom na to da je Milan Miličević službeno odustao od kandidature iako je bilo pokušaja na samoj sjednici Predsjedništva SDS-a da se vrati u utrku.

SDS će u četvrtak potvrditi i izborne liste, a kako Nezavisne neslužbeno saznaju još uvijek nije dogovoren nositelj liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za izborne jedinice jedan i četiri.

Liste SDS-a za Parlament BiH nosit će Miladin Stanić, Mladen Bosić i Darko Babalj, dok će liste za NSRS između ostalih nositi Milan Radović, Dragomir Vasić, Vukota Govedarica i Marinko Božović, dok će listu iz izborne jedinice šest nositi aktualni gradonačelnik Ljubiša Petrović ili aktualni zastupnik ove stranke Tomica Stojanović, dok će Milan Petrović iz Prnjavora nositi listu iz izborne jedinice dva.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI