fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(VIDEO) ŠEŠELJ DIVLJAO I VRIJEĐAO BALAŠEVIĆA! ‘Skrnave naše spomenike onim okruglim katoličkim! Bio je izdajnik srpskog naroda’

Autor: dnevno.ba

Šef Srpske radikalne stranke i Haški osuđenik Vojislav Šešelj u TV emsiji “Hit Tvit”, govorio je preminulom pjevaču Đorđu Balaševiću kojeg oplakuje cijela regija i pritom izazvao skandal.

Pored Šešelja u emsiji su gostovali i redatelj Dragoslav Gaga Antonijević te novinar Zoran Ostojić koji su se Balaševića prisjećali sa sjetom naglasivši koliko je kvalitetan glazbenik bio. Međutim, Šešelj je odlučio otići u potpuno drugom smjeru i napao ljude koji su diljem Srbije palili lampaše za Balaševića. Doduše, nije se mogao sjetiti tog naziva, pa je umjesto toga rekao kako su ljudi palili “ovo okruglo, katoličko“. Šešelja je sve toliko uznemirilo da su njegovu galamu pokušali prekinuti gosti, ali i voditeljica kojoj je očigledno bilo vrlo neugodno.

“Sve što sam imao da kažem o Đorđu Balaševiću rekao sam dok je bio živ. Sad kad je mrtav, nemam šta da dodam i oduzmem. Moram kritizirati neke druge. Ogorčen sam što se nekim paganskim ritualima skrnave spomenici Svetozaru Miletiću u centru Novog Sada, Nikoli Pašiću u centru Beograda i Vuku Karadžiću u centru Kragujevca”, rekao je Šešelj, na što ga je voditeljica opomenula da prestane vrijeđati osjećaje ljudi.

Nisu imali nikakve zle namjere“, rekla je voditeljica nakon čega joj je Šešelj odbrusio.

“Pustite osjećaje, da mi imamo lokalnu policiju ona to ne bi dozvolila”, rekao je Šešelj.

Voditeljica ga je opomenula da nije trenutak za takav govor i da bi trebali preskočiti temu, no to je Šešelja dodatno iziritiralo, pa je počeo i vikati.

“Što ste me zvali, što nije trenutak, pa što ste me zvali onda, ma neću preskočiti temu”, neumoljiv je bio Šešelj.

Gosti u studiju su nakon toga dometnuli kako to nema veze s Balaševićem, a voditeljica je pokušavajući smiriti strasti kazala kako paljenje svijeća u ovom trenutku ne može istaknuti kao problem.

Šešelj je iznervirano objasnio kako ima problem s time da se preko imena Svetozara Miletića nalijepio plakat s imenom Balaševića. Dodao je i kako se “ovo okruglo katoličko”, misleći na lampaše pali ispod spomenika najvećih srpskih nacionalnih velikana.

“Mogli su to raditi na groblju, pred kućom Balaševića, na nekom drugom mjestu, ali ja ustajem u zaštitu Svetozara Miletića, Nikole Pašića i Vuka Karadžića kojima Balašević nije ni do koljena, a i žestim se na režimske medije među kojima je i vaša televizija što ga toliko slave, a on to ne zaslužuje. Slavite Đorđa Balaševića koji je 30 godina istaknuti izdajnik srpskog naroda”, divlja je Šešelj usprkos svim pokušajim da ga se prekine.

“Kraj, pretjerali ste. Mislila sam da ćete biti pristojni”, rekla je voditeljica nakon čega je Šešelj maknut iz kadra.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});