fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SKANDALOZNA SNIMKA: Bandić i suradnici na Dan sjećanja ručali uz taktove pjesme Arkanove udovice! Gradonačelnik odbio komentirati snimku!

Autor: dnevno.ba

Dnevnik Nove TV u posjedu je poprilično kontroverzne video snimke na kojoj se vidi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u opuštenom druženju na ručku uz zvuke glazbe srbijanske pjevačice Cece, Arkanove udovice. Snimka, na kojoj se nalaze još neki njegovi bliski suradnici Miodrag Demo, Miro Laco, Ivan Rašić, nastala je na sam Dan sjećanja nakon što je Bandić bio u Vukovaru, gdje su pri povratku stali na ručku na privatnom imanju nedaleko od Vinkovaca.

Zagrebački gradonačelnik odbio je komentirati istu, unatoč naporima novinarke koja je od njega pokušala doznati nešto više o istoj.

“Otiđite kod mojih prijatelja i bit će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite tko su ti ljudi”, kazao je Bandić, na što mu je novinarka kazala da ga nije pitala za prijatelje nego kakvu poruku šalje da na takav dan slušate takvu glazbu.

“Ma fućka mi se tko što snima, ma fućka mi se u životu i tko šta šalje. Pustite snimku sa svih naših druženja zadnjih 30 godina, to su moji prijatelji kojih se ja ne odričem”, rekao je.

“Ali pitam vas zbog glazbe koja se slušala?”

“Pa vi ste prirodno nezadovoljni i to je vaše pravo. Hvala lijepo”, rekao je Bandić.

Osim Bandića, na pitanja nije želio odgovarati nitko od aktera zabave.

“Žalosno je uopće takvu glazbu slušati u bilo kojoj prigodi, ali vidite, ne vjerujem baš da je to njegov izbor bio, vjerojatno je krivnja na domaćinu koji je to organizirao, znamo i sami, često se pojaviš u nekakvim situacijama pa budeš pa baš ti glazba ni ne odgovara”,  komentirao je Tomislav Josić.

Upitan kakva se poruka time šalje kaže: “Pa ja bih rekao novo normalno”.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});