fbpx

ŠKORO: Žalac nije glumila u mom spotu za pjesmu Ne dirajte mi ravnicu

Autor: Dnevno.ba

Političar i glazbenik Miroslav Škoro javio se na svom Facebooku kako bi demantirao vijest da je bivša ministrica Gabrijela Žalac sudjelovala u njegovom spotu za pjesmu Ne dirajte mi ravnicu.

“Nije važno to što su jučer uhićene još četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost ministrice u Plenkovićevoj vladi. Nije važan niti razlog zašto su uhićeni, ali je važno da je jedna od tih osoba 1993. godine, dakle prije 28 godina, kao dijete od 14 godina, glumila u spotu Šumi, šumi javore Miroslava Škore.

Ovo je stvarno za rubriku vjerovali ili ne.

Svaka čast premijeru Plenkoviću i njegovim medijima što uspijevaju sve malverzacije i uhićenja unutar svoje stranke eutanazirati preko nekog drugog.

P. S. I još nešto, istine radi. U videu Ne dirajte mi ravnicu glumi ondašnja djevojka poznatog fotografa i snimatelja Marija Romulića, a ne gospođa Žalac. Hvala svima koji su podsjetili ljude na prekrasne, pomalo zaboravljene, pjesme”, napisao je Škoro na Facebooku.

Podsjećamo, bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije je jučer uhićena, a ranije se pojavila vijest da se prije političke karijere bavila manekenstvom i glumom te da je glumila u spotu Miroslava Škore.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI