fbpx

Skupština Aluminija sutra će donositi važnu odluku, evo o čemu je riječ!

Autor: Fena

Redovita (ponovljena) Skupština društva Aluminij d.d. Mostar bit će održana u petak, 10. rujna, u 12 sati u sjedištu tog društva.

Na predloženom dnevnom redu naći će se, uz ostalo, izbor radnih tijela Skupštine (predsjednika Skupštine i dva ovjerovitelja zapisnika Skupštine), donošenje odluke o zaključenju Ugovora o zakupu pogona Anoda društva Aluminij d.d. Mostar s društvom Aluminij Industrija d.o.o. te donošenje odluke o usvajanju Godišnjeg izvješća o poslovanju Društva za 2020. godinu, koje uključuje Izvješće Uprave o poslovanju s financijskim izvješćem, zatim Konsolidirano financijsko izvješće, Reviziju financijskih izvješća neovisnog vanjskog revizora, Reviziju konsolidiranih financijskih izvješća i Izvješće o radu Nadzornoga odbora za 2020. godinu.

Osim toga, za dnevni red je predloženo i donošenje odluka o načinu pokrića gubitka, o izboru vanjskog neovisnog revizora za 2021. godinu, te o izglasavanju povjerenja Nadzornom odboru, pojedinačno.

Kako je ranije priopćeno iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću, za sudjelovanje u radu i odlučivanju na redovitoj Skupštini gospodarskog društva Aluminij d.d. Mostar Federalna vlada je opunomoćila Senada Zekića.

 

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI