fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŠOKANTNO: U Wigemarkovom zamrzivaču pronađene dvije mrtve zaleđene mačke!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Novinar Slobodan Vasković na svom blogu objavio je šokantne tvrdnje o bivšem šefu delegacije EU u BiH Larsu-Gunnaru Wigemarku, ili konkretnije životinjskim leševima koji su navodno pronađeni u njegovoj bivšoj rezidenciji nakon odlaska iz naše zemlje. Tekst slijedi u nastavku.

Lars Gunnar Wigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspješno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatirati da je mandat završio jezivo.

Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Wiigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dvije mrtve mačke.

Otkud mrtve mačke u Wigemarkovom zamrzivaču i šta je radio s njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.

Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Wigemarkovog odlaska i o tome su obaviješteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj nevjerojatan, bizaran i užasan skandal.

Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da šute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.

Da li je Wigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate.

Wigemarkov mandat na čelu delegacije EU u BiH završen je 01.09. ove godine.

Vaskovićev blog pratite na sljedećem linku:

https://slobodanvaskovic.blogspot.com

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});