fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Srbi o odlasku Miloševića u Knin: Ide slaviti zločin nad našim narodom!

Autor: dnevno.ba

Kurir piše da “Srbin ide u Knin na obilježavanje Oluje kako bi slavio zločin nad srpskim narodom”, Informer u naslovu ističe kako ‘Srbin Boris Milošević ide na godišnjicu pogroma Srba'”, Večernje Novosti njegov odlazak smatraju nečuvenim, a ostali mediji umjereno komentiraju vijest.

Podsjećamo, gostojući u RTL-u Danas predsjednik Vlade Andrej Plenković otkrio je da će potpredsjednik Vlade Boris Milošević doći u Knin, na obljetnicu Oluje.

“U svaki naš partnerski odnos u četiri godine, a i u ovoj novoj Vladi, Oluja je utkana u naše temeljne slobode. Naš dogovor je da naši partneri sudjeluju u toj proslavi. Sudjelovat će Boris Milošević. Mislim da je dobro da sudjeluje. To će biti doprinos odnosima Srbije i Hrvatske. To će biti i snažna poruka svim našim partnerima o tome kako izgleda Hrvatska nakon 30 godina.

Mi smo za to da dođu svi članovi Vlade. Što se tiče Milorada Pupovca, nismo o tome razgovarali i to je njegov odabir. Ministar Tomo Medved ide u Grubore. Time ćemo poslati poruku da poštujemo sve žrtve. On može kao ministar poslati poruku o tome da poštujemo sve žrtve . Ministar Medved ide u Grubore 24. ili 25. kolovoza kada točno odredimo datum.

Ovo što mi radimo je za hrvatski narod i srpsku manjinu. Politika koju vodimo, koju usmjeravamo prema pomirenju i uključivosti…Mi smo stabilna demokratska zemlja, mi smo samopouzdani. Ukorijenjeni smo u EU i upravo iz tog razloga možemo slati te poruke. Vjerujem da radimo prave poteze za hrvatski narod”, rekao je Plenković.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});