fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Srpsko narodno vijeće u pogon pustilo humanitarni punkt aktivnosti pomoći: Idući tjedan sličan otvaraju i u Glini!

Autor: dnevno.ba

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović su u rad pustili humanitarni punkt SNV-a, kako bi se sve SNV-ove aktivnosti pomoći na terenu efikasnije koordinirale u direktnoj komunikaciji s u potresu stradalim stanovništvom.

“Pozdravljam načelnika štaba za izvanredne situacije Republike Srpske, koji je pomogao da ovi kontejneri dođu ovdje. Pozdravljam i sve ovdje koji pomažu da se ova dva kontejnera urede u centar SNV-a, u kojem će naši volonteri koji se bave pomaganjem ljudima imati svoje sjedište, a tu će istovremeno imati sjedište i paroh petrinjski. On će dobiti još jedan kontejner.

Sljedeći tjedan ćemo sličan centar otvoriti u Glini, ne u kontejnerima nego u kući”, kazao je Pupovac.

“Ima ovdje naših suradnika koji se ne žele slikati, no želim im se zahvaliti”, rekao je, pa nadodao da su se oni u pomaganje uključili odmah nakon razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije.

“Današnji dan smo posvetili Petrinji, podijelili smo pet šporeta obiteljima kojima je to bilo potrebno. Crvenom križu smo donirali gumene čizme koje ljudi ovdje nose, a sljedeći tjedan će doći još tisuću njih”, istaknuo je.

Zahvalio je gradonačelniku Petrinje na tome što ih primaju kao svoje sugrađane te je kazao da će biti posvećeni radu kojem je posvećen i sam gradonačelnik.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});