fbpx

STRAŠNO Ubio sestre blizanke i sve prenosio uživo na Instagramu

Autor: 24sata.hr

Dvije 18-godišnje sestre bliznakinje su ubijene iz vatrenog oružja u zastrašujućoj egzekuciji prikazanoj uživo na Instagramu.

Snimci sa pucnjave od tada imaju više tisuća pregleda, prenosi “Daily Star”.

Tijela mladih žena, Amálije i Amande Alves pronađene su samo nekoliko sati kasnije nakon ubojstva uz cestu iza imanja u brazilskom Pacajusu. Amanda je ostavila iza sebe trogodišnju kćer, dok je njezina sestra blizanka Amália imala sina koji je imao samo šest mjeseci.

Policija ispituje tinejdžera Mateus Abreua (17) koji je uhićen i osumnjičen za ubojstvo. Snimili su mučne posljednje trenutke sestara dok su klečale jedna pored druge na prljavom putu.

Izvještaji kažu da su bile prisiljene skupiti kosu u punđu prije nego što ih je Abreu ustrijelio u stražnji dio glave.
Još je dva hica ispalio u jednu od sestara prije nego što je stao nad drugu žrtvu i ispalio još četiri metka u njezino tijelo. Iako policija tek treba otkriti točan razlog za ubojstva, lokalni list Jornal de Brasília izvijestio je da je to zato što su sestre ‘previše znale’ o sukobima koji su uključivali lokalne dilere.

Osumnjičeni tinejdžer prethodno je imao sedam uhićenja. Optužen je za nezakonito posjedovanje pištolja, krađu i namjerne tjelesne ozljede u 2020. i 2021. piše Brazilski list Diario do Noreste.

Autor: 24sata.hr

ZADNJE VIJESTI