fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Svi pričaju o jučerašnjem Direktu Zorana Šprajca: Na urnebesan način prepričao detalje sa sjednice HDZ-a, pa nasmijao cijelu Hrvatsku

Autor: dnevno.ba

Voditelj Zoran Šprac, u jučerašnjem je RTL Direktu ponovo na sebi svojstven i osebujan način prepričao događaje s nedavno održane sjednice HDZ-a, s koje su procurile kontroverzne izjave Dubravke Šuice, a zbog kojih ne prestaju pljuštati reakcije.

Šprajc je ponovo nasmijao sve gledatelje Direkta, prozvavši njihov sastanak “sjednicom Predsjedništva Centralnog komiteta Saveza komunista”.

“Sinoć je na Internetu održana sjednica Predsjedništva Centralnog komiteta Saveza komunista s glavnom temom “politička i ideološka skretanja na područjima pogođenima potresom”. Raspravu je otvorio generalni sekretar SK-a Andrej Plenković koji je rekao da dio medija u suradnji s reakcionarnim društvenim snagama pokušava umanjiti ulogu Saveza komunista i Vlade Narodne Republike Hrvatske u pomoći ugroženim područjima”, započeo je Šprajc, nadodvši da je “Generalnog sekretara Predsjednika Plenkovića u njegovu izlaganju podržao i politički sekretar Saveza komunista drug Gordan Jandroković, a zapažen nastup imao je i drug Vladimir Šeks koji je utvrdio kako mediji i reakcionarne snage pokušavaju promijeniti rezultat izbora za Narodni Sabor. Pri tome je drug Šeks istaknuo i kako se kriminalizacijom poslijeratne obnove pokušava kriminalizirati i partizanski pokret i lik i djelo vrhovnog komandanta general-majora Franje Tuđmana….”

Nakon toga, Šprajc se dotaknuo i Dubravke Šuice, koja je svojom izjavom na sjednici zgrozila javnost, a pritom je nabrojio i sve njezine nekretnine i pokretnine koje europarlamentarka ima navedene u svojoj imovinskoj kartici.

“Posebno se u svom izlaganju istaknula drugarica Dubravka Šuica koja je u Narodnooslobodilačkom ratu oslobodila vilu u Dubrovniku, kuću u Cavtatu, kuću na Pelješcu, stan na Lapadu, stan u Zagrebu, vikendicu na Blidinjskom jezeru, te jednu jahtu i tri automobila. Time je stekla veliko poštovanje i ugled među članovima Saveza komunista te su njezinu riječ uvijek pozorno slušali i partijski sekretari Ivić Pašalić i Ivo Sanader. Tako je bilo i sinoć kad je govorila o problemima na potresom pogođenom području”, rekao je pa nastavio:

“Drugarica Šuica je naime uočila da tamošnje stanovništvo već dvjesto godina podriva društveno-politički poredak Narodne republike Hrvatske  nazivajući svoj kraj Banijom a ne Banovinom kako je utvrđeno na 13. sjednici Okružnog komiteta za Liku, Banovinu i Kordun. To su sada iskoristile kontrarevolucionarne snage u hrvatskim medijima te su i one počeli taj kraj nazivati Banijom, istaknula je drugarica Šuica i zatražila da Glasnik Saveza komunista bude više čitan od ostalih medija, kako bi se onemogućilo daljnje podrivanje države koje je i dovelo do nedavnih potresa u državi”.

Šprajc je završio riječima da je “to naišlo na odobravanje ostalih članova Predsjedništva a uvijek dobro raspoloženi drug Šeks u svom šeretskom stilu je dometnuo: Šuica, drugarica – Banska kraljica! Na to su se članovi Predsjedništva grohotom nasmijali i u dobrom raspoloženju napustili Internet.”

“Ali netko iz Predsjedništva je sve ove navode sa sjednice dostavio u medije te se tim povodom medijima obratio drug Jandroković koji je priznao ono o čemu već neko vrijeme svi šapuću ali se nitko nije usudio reći: – da je netko u Predsjedništvu priglup”, zaključio je te nasmijao brojne gledatelje ove emisije.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});