fbpx
Foto: Srpska info

Tko je istetovirani simpatizer SNSD-a koji se htio slikati s Dodikom?

Autor: Dnevno.ba

U masi ljudi koja se slila u izborni stožer SNSD-a u Prijedoru da proslavi pobjedu izdvaja se muškarac čije je lice prekriveno tetovažama.

Tetovaže su mu potpuno prekrile lice, glavu i vrat, piše SrpskaInfo.

Kako saznaje Srpskainfo, ovaj simpatizer SNSD-a imena je Marun Ćorić, a imao je želju fotografirati se s predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom na izlazu iz objekta gdje je SNSD slavio, ali nije imao sreće – Dodik je žurio jer je nakon toga gostovao na lokalnim televizijama.

Ćorić je od ranije poznat javnosti jer zarađuje novac ne radeći ništa i jer je razvio cijeli sustav varanja policije, ali i države.

Ovaj Prijedorčanin ima svoj cjenik, a njegove usluge se kreću od 50 do 200 maraka, ovisno o tome koliko je vozač vozio iznad ograničenja.

– Naime, kada nekog uslika radar zbog neprilagođene brzine, umjesto da im bude oduzeta vozačka dozvola, oni kontaktiraju spomenutog Prijedorčanina. On zatim odlazi u policiju i sam se prijavljuje da je vozio automobil kojeg je snimio policijski radar – kaže jedan sugovornik Srpskainfo.

Ističe da ovaj Prijedorčanin ima svoj cjenik i da se njegove usluge kreću od 50 do 200 maraka, ovisno o tome koliko je taj vozač vozio iznad ograničenja.

Dodaje da je prijedorska policija upoznata s nelegalnim radnjama Ćorića, ali ne mogu naći način kako da ga kazne za to.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI