fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TRENERU HRVATSKE OLIMPIJKE zdravstveno stanje iznimno teško

Autor: HOO

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) izdao je priopćenje za javnost o zdravstvenom stanju trenera streljaštva Sene Čuste kojem je pozlilo u autobusu 22. srpnja 2021. godine prilikom povratka s treninga hrvatskih strijelaca te je otpremljen u tokijsku bolnicu Showa University Toyosu, gdje se i sada nalazi.

Priopćenje koje u ime HOO-a potpisuje šef Misije hrvatskog izaslanstva u Tokiju Damir Šegota prenosimo u cijelosti:

“Dana 31. srpnja 2021. godine liječnička služba HOO-a vratila se iz posjeta treneru Seni Čusti koji je uslijed zdravstvenih problema više od tjedan dana smješten u tokijsku bolnicu. Nakon konzultacija s japanskim kolegama, liječnici našeg olimpijskog izaslanstva dr. Jemendžić i dr. Borić izvijestili su da je njegovo stanje i dalje nepromijenjeno, odnosno iznimno teško.

S tim u vezi, Hrvatski olimpijski odbor osigurao je supruzi i kćeri Sene Čuste povratne zrakoplovne karte za dolazak u Tokio, kao i olimpijske akreditacije, a osiguran im je i boravak u Tokiju bez nužne 14-dnevne karantene. Članice obitelji Čusto sutradan će posjetiti muža i oca u tokijskoj bolnici Showa University Toyosu te od tamošnjih liječnika dobiti izravan uvid u njegovo zdravstveno stanje. Nakon toga otputovat će za Hrvatsku.

Bude li potrebno, skrb o zdravstvenom statusu Sene Čuste nakon Igara preuzet će Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Japanu. O svim novonastalim okolnostima pravodobno će vas izvijestiti Hrvatski olimpijski odbor.”

Podsjetimo, Pejčić je nakon ispadanja s Igara plakala: “Trener nije dobro. Znate, 20 godina radimo zajedno i… Nije dobro, ali nije ni loše. Mislim da je rezultat s kojim se ulazilo u finale sve iznenadio jer je to zbilja visok prag. Sa 628 krugova se ostalo bez finala. Nitko nije znao što očekivati, ali su rezultati užasno visoki.”

Autor: HOO
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});