fbpx

(VIDEO) U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! Nazire se nova Vlada! Novi ministri Nataša Tramišak, Tugomir Majdak i Damir Šantek?

Autor: 7DNEVNO

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 10. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajemo! Predsjednik države Zoran Milanović za šefa SDP-a želi svoga kuma Joška Klisovića.

Nazire se nova Vlada! Novi ministri su Nataša Tramišak, Tugomir Majdak i Damir Šantek

Budite brži od vatre. Osiguranje imovine. Izračunaj i kupi online. Iskoristi PROMO AKCIJU i osiguraj svoju imovinu.

Charles Michel dat će nam još 10 milijardi! Ukupno bismo iz Europe trebali dobiti čak 34 milijarde eura.

Šef HDZ-a u svojoj vladi želi marionetu šefa SDSS-a. Boris Milošević postaje ministar bez portfelja.

Tihomir Dujmović: Hrvati su se odlučili za političku Coca-Colu. Problem je do koje će razine Pupovac određivati unutarnju politiku Vlade.

Plenkovićev prijatelj iz djetinjstva, Krunoslav Katičić, novi je glavni tajnik HDZ-a. Premijer će tako državom vladati s Katičićem, Jandrokovićem i Božinovićem.

Splasnule su političke ambicije PPD-a! Plenković je branič od ruskog utjecaja na europsko tržište.

Tomislav Tomašević Senf je smrt za Bandića! Ovi izbori su potpuno poremetili odnos političkih snaga u Zagrebu. Sada svi vole Tomislava Tomaševića.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

Autor: 7DNEVNO

ZADNJE VIJESTI