fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

U tijeku sastanak Vučića sa članovima Predsjedništva BiH

Autor: Nezavisne novine

BEOGRAD - U Palači Srbija u tijeku je sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i članova tročlanog Predsjedništva BiH - predsjedavajućeg Dragana Čovića i Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića

Također, ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se sa ministrom vanjskih poslova BiH Igorom Crnatkom.

Nakon razgovora Vučića sa članovima Predsjedništva BiH, uslijedit će plenarni sastanak delegacija Srbije i BiH, a zatim će se predsjednik Srbije i predsjedavajući Predsjedništva obratiti medijima.
Vučić je prethodno priredio svečani doček za članove Predsjedništva BiH ispred Palače Srbija.

Vučić je za članove Predsjedništva BiH, koji su u Beograd doputovali u utorak, isto večer priredio radnu večeru tokom koje je razgovarano o bilateralnim odnosima, ekonomskoj suradnji i infrastrukturnim projektima.

“Sa Predsjedavajućim i članovima Predsjedništva BiH tokom radne večere razgovaramo o bilateralnim odnosima, ekonomskoj suradnji i infrastrukturnim projektima”, objavio je Vučić na svom Twiter nalogu.

Čović, Izetbegović i Ivanić će u Beogradu, također, razgovarati sa premijerkom Srbije Anom Brnabić o načinima za unapređenje bilateralnih odnosa dvaju zemalja, jačanju ekonomske suradnje i europskim integracijama.

Pored toga, članovi Predsjedništva BiH položit će vijence na Spomenik neznanom junaku na Avali. U njihovoj pratnji, kako je najavljeno, biće ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Ivanić, Izetbegović i Čović će službenu posjetu Srbiji završiti sastankom sa predsjednicom parlamenta Majom Gojković, u popodnevnim satima.

Autor: Nezavisne novine
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});