fbpx
Foto: blic.rs

Ubila muža i zabetonirala tijelo u podrumu. Susjedi sve manje vjerovali njenoj priči, a onda je nakon nove tragedije ljubavnik otišao u policiju…

Autor: dnevno.ba

“Na njihovoj kući se nije poznavao nikakav napredak iako je ona govorila da je on godinama u Rusiji, to nam je bilo čudno.”

Ovako za Blic komentiraju mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca u kojem se od jučer razvija klupko stravičnog zločina.

Naime, jučer je u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće u ovom selu prvo pronađeno tijelo žene Biljane S. a potom je otkriveno da je zaliveno u beton pronađeno još jedno tijelo – kako se sumnja njenog supruga Ivana S.

Sumnja se da je Biljana s ljubavnikom još prije četiri godine ubila supruga, a potom su njegovo tijelo zabetonirali u kući.

Nakon što je jučer pronađeno njeno tijelo, njen ljubavnik, čiji identitet još nije poznat javnosti, policiji je ispričao gdje se skriva tijelo njenog supruga Ivana za kojeg su svi mislili da godinama živi i radi u Rusiji.

Mještani kažu da im je bilo čudno što se Ivan ne javlja nikome već četiri godine i da im nije bilo jasno zašto nisu sređivali kuću kada on već radi u inozemstvu, ali ovakav rasplet slučaja nisu ni slutili.

Policija osigurava mjesto zločina i uviđaj je u tijeku, kao i istraga ovog nevjerojatnog slučaja.

Inače, postoji trag da je Ivan S. 2019. godine ušao u Srbiju, ali ga otad nitko nije vidio niti čuo.

Biljana je svima govorila da je u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni s kim iz Srbije.

Kako se sumnja, Biljana je jučer počinila samoubojstvo, a mještani su mislili da je to učinila jer ju je Ivan ostavio samu s troje djece.

Imaju troje djece, kći i dva sina. Jedino je kći punoljetna.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI