fbpx

Uhićen sin Mirze Delibašića

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Sarajevska policija danas oko podneva lišila je slobodu Sarajliju Darija Delibašića, zbog sumnje da je 20. travnja sudjelovao u kidnapiranju Tamera Kilerdžija, jednog od vlasnika Nargila bara Mahala u Sarajevu, doznaje Oslobođenje od organa istrage.

Kako se moglo saznati, Kilerdžija su navodno prisilno priveli pripadnici Škaljarskog klana iz Crne Gore, jednog od dva najjača mafijaška klana u regiji (Škaljarski i Kavački klan). Za sada je poznato da je Tamer Kilerdži otet 20. travnja, te nekoliko sati zadržan u jednoj vikendici na području Ilidže. Pod kojim okolnostima je otet i pušten nakon nekoliko sati nije poznato.

Delibašić se dovodi u vezu s ovim događajem zato što je nekoliko dana prije vikendicu u kojoj je držan Kilerdži, navodno, iznajmio nekim Crnogorcima i jednom državljaninu Srbije.

Dario Delibašić je sin košarkaške legende Mirze Delibašića. Dario je, kako se doznaje, vlasnik palačinkarnice Cakum Pakum u Ulici Kaptol.

“Dario je sudjelovao u transportu droge iz Beograda, preko BiH, Zagreba, Maribora u Italiju te da je tim poslovima stekao nezakonitu korist od 60.000 eura”, navodi izvor Oslobođenja.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI