fbpx

Uskoro se navršava 30 godina kako je Isus jednom Hrvatu prorekao Domovinski rat

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Hrvatu je Isus prorokovao raspad Jugoslavije, pad komunizma ali i upozorio na nešto važno za sve ljude.

Jim Singer rođen je 1952. u Zagrebu. Oženjen je, ima dvije kćeri, te sada živi u Ontariju u Kanadi. Njegova supruga Natalija radi u župnom uredu katoličke crkve koju pohađaju. Oboje su Hrvati. U Jimovim se porukama Hrvatska spominje kao “domovina njegovih predaka.” Davno prije no što je izbio rat u Jugoslaviji, Gospodin ga je bio prorekao Jimu i njegovoj obitelji.

Jim je u razdoblju između svibnja i rujna 1989. primio stotinu poruka, čija se učestalost u međuvremenu nešto prorijedila. Jimove se poruke odlikuju originalnošću, britkošću jezika i snagom. Puno toga rečeno je s malo riječi. Jim nam uvodi nov naziv za Sotonu: “Tama koja `svijetli`.”

Dana 14. prosinca 1989. Jim je objavio: ‘Gospodin nas je upozorio na teška i tragična vremena koja prijete zemlji mojih predaka. Zbog jezive agresije ‘tame koja svijetli’ naša domovina Hrvatska naći će se u fokusu svijeta.’

Hrvatu iz Zagreba rečeno je i da će se ruski komunizam potpuno srušiti.

‘Buduće dvije godi (1990.-1991.) su presudne za svu Moju djecu. Zlostavljač će umnožiti svoje zle moći. Snagom Moje prisutnosti uskoro ćete biti nagrađeni prvom pobjedom u ovoj posljednjoj bitci. Komunizam će vam se raspasti pred očima, ali mnoga Moja djeca neće prepoznati Moju ruku među vama. Mnoga Moja djeca među vama bit će prevarena i zavedena. Draga djeco, budite na oprezu, jer sada ulazite u doba velike zlobnosti tame koja svijetli. Stalno imajte na umu da on koristi sve moguće obmane i zle moći. Sljedeće dvije godine (1990. i 1991.) za vas su od posebnog značaja. Posljedice vaših zemaljskih odluka bit će trajne. Ne radujte se raspadu zlih sila prerano,’ – rečeno je tada Jimu, Hrvatu iz Kanade, a preko Djevice Marije.

Dana 23. svibnja 1993., Gospodin je Jimu progovorio o Sotoni kojeg naziva: ‘Tama koja svijetli’ ali i o tome kako ga pobijediti. Pa je tako Jimu dano i važno upozorenje, koje je danas u vremenu kad sve vrvi od raznih humanističkih religija i paganizma, aktualnije nego ikad!

‘Puno od onoga na što sam te upozorio uskoro će se ispuniti. Obraćam ti se ponovo jer tolika Moja ljubljena djeca na ovome svijetu i dalje tumaraju ovim pogibeljnim vremenima ravnodušni prema Mojim upozorenjima, slijepi za znakove ovih vremenâ, ne osvrćući se na Moje pozive. Puno sam vam toga povjerio, i još jednom vam svima ponavljam: koristite se svim Mojim darovima, neka vam Moji darovi budu jedinom hranom. Tama koja `svijetli` prebiva među vama; ona je jaka, i vjerujte da uistinu postoji. No, ponavljam vam: ne živite u strahu od njenih zala. Umjesto toga ih pogledajte, dobro ih pogledajte! Strgnite mnogobrojne maske ovoga zločinca i snažno mu se suprotstavite. Neka vam darovi Mojega Duha posluže kao štit. Neka iskrena molitva, puna ljubavi, bude vaše oružje. Moja djeca moraju znati da se mogu spasiti jedino po Meni. Znajte da sam jedino Ja vaše istinsko utočište. Želim da sva Moja djeca budu sa Mnom. Želim vjernost, želim ustrajnost od svakog Svojeg djeteta. Ja sam Istina, Ja sam Put, Ja sam Život. Nikada ne zaboravite da sam Ja Onaj koji snagom puni svaki korak svakoga od Moje djece koja kroz život kroče u Mojoj službi”, kazao je Isus Jimu, Hrvatu iz Kanade!

Napomena: proročanstva svetaca kao ni privatna ukazanja u Katoličkoj Crkvi ne obvezuju na vjerovanje jer nisu sastavni dio objave koja je završena u Kristu Isusu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI