fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Zoran Paškov

Utopljenik iz frankfurtske Majne je Zagrepčanin Rihard Puh, zvani Rycky

Autor: Zoran Paškov

FRANKFURT- Vozač koji je sa svojim automobilom proteklih dana u centru Frankfurta, nedaleko od Uniklinik, završio u rijeci Majni i smrtno stradao je pedesetdevetogodišnji Zagrepčanin, Rihard Puh, zvani( Rycki).

Nesreća koja se dogodila u 06.20 sati iznenadila je neke očevice koji su se našli pored Majne, ali i policajce koji su odmah stigli na mjesto tragedije. Dvojica policajaca odmah su skočila u rijeku, razbila staklo automobila i pokušali unesrećenoga izvući iz automobila. No, nažalost u tome nisu uspijeli, a onda su stigli i vatrogasci koji su uspjeli u pokušaju. No, izgleda prekasno jer se utopljenik već bio napio vode,ali ipak je još uvijek davao znakove života.

Bez obzira na velike napore njemačkih liječnika Rihard je nakon nekoliko sati preminuo na intezivnom odijelu Uniklinike.

Njegova nesreća bila je par dana glavna tema u svim frankfurtskim medijima. Prijatelji koji su ga poznavali vijest o njegovoj smrti primili su sa velikim željenjem.

FOTO: Zoran Paškov
FOTO: Zoran Paškov

“Bio je dobar i plemeniti čovjek, jako velikodušan i uvijek spreman pomoći potrebitima. Bavio se trgovinom i imao svojevremeno dobre poslove u Kini, kao i svoje firme u Hrvatskoj, Finskoj , itd. Međutim u posljednje vrijeme nije mu išlo baš najbolje. Imao je i dvoje akademski obrazovane djece, dva sina. Kad god je mogao odlazio je u crkvu i bio u vjeri, a to se vidi i po krunici koja mu je visjela oko retrovizora, automobila kojega su vatrogasci izvukli iz Majne”.

“Samo dragi Bog zna zašto je i kako sa svojim automobilom toga jutra sletio u Majnu”- pričaju nam njegovi prijatelji i poslovni partneri koji su ga poznavali godinama i cijenili.

Posljednji ispračaj Riharda Puha bit će u ponedjeljak 27. 04. na groblju Miroševcac u 14.10 sati.

Laka mu bila zemlja Hrvatska koju je toliko volio i uvijek posjećivao.

Autor: Zoran Paškov
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});