fbpx

Užas trese Hrvatsku: Muškarac i žena koristili 26-godišnjakinju kao seksualnu robinju

Autor: Dnevno.ba

Žena (40) te dvojica muškaraca u dobi od 42 i 39 godina sumnjiče se za trgovanje ljudima, a žrtva im je bila 26-godišnjakinja.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da su od travnja 2021. do početka listopada 2021. primjenjujući silu i prijetnje, kako to kažu u policiji, ostvarili nadzor nad djevojkom, koja je inače u tom vremenu, prema tvrdnjama policije, bila blisko povezana s 42-godišnjakom.

Policija ne precizira u kakvom su odnosu bili, no vjerojatno mu je bila djevojka. Cilj svega toga je bio da je prisile da pruža seksualne usluge za novac, čime su je doveli u ropski položaj. Sumnja se da je 42-godišnjak djevojci prijetio te ju je tukao i zlostavljao, a ponekad i zaključavao u kuće ili stanove na području Zagreba pri čemu ju je prisiljavao da se prostituira. Odnosno da ima seksualne odnose s muškarcima za novac, koji joj je 42-godišnjak uzimao.

Strahujući za svoj život 26-godišnjakinja je radila što joj je on naređivao, a u svemu je tvrdi policija, sudjelovala i 40-godišnjakinja. Ona i 42-godišnjak su, kako se sumnja, od travnja 2021. do kolovoza 2021. objavljivali oglase u kojima su nudili 26-godišnjakinju za seks, a nesretna djevojka se s klijentima sastajala u unajmljenim stanovima, apartmanima i hotelima u Zagrebu.

Sav novac koji bi dobila, morala je predati 42-godišnjaku i 40-godišnjakinji. Osim toga, 40-godišnjakinja se sumnjiči da je putem objavljenih oglasa pronalazila potencijalne korisnike spolnih usluga, da bi potom 26-godišnjakinju slala na razne adrese u Zagrebu, kako bi se sastala s tim osobama radi pružanja seksualnih usluga za novac.

Također je povremeno, sumnja se, za prijevoz oštećene na prethodno dogovorene lokacije na kojima će pružiti spolne usluge uz novčanu naknadu, angažirala 39-godišnjaka koji je djevojku i prevozio prema prethodnom dogovoru s 40-godišnjakinjom i 42-godišnjakom.

Sumnja se i da je 40-godišnjakinja u ime oštećene iznajmila jednu od kuća u Zagrebu u kojoj je pružala spolne usluge osobama koje bi joj 40-godišnjakinja poslala.

Tijekom ljeta 2021. 40-godišnjakinja je oštećenu pozvala u ugostiteljski objekt u Zagrebu, kako bi je primorala na pružanje spolnih usluga.

No tada joj se djevojka suprotstavila pa ju je starija žena verbalno i fizički napala.

Sve je to prestrašilo 26-godišnjakinju koja je i dalje nastavila raditi kao seksualna robinja sve dok njezini mučitelji nisu uhićeni, prenosi Večernji.ba.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI