fbpx

Večeras završno sučeljavanje Plenkovića i Bernardića, evo po kojim pravilima

Autor: dnevno.ba

Završno sučeljavanje čelnika najvećih stranaka, predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i predsjednika SDP-a, lidera Restart koalicije Davora Bernardića, bit će večeras na Novoj TV u 20.30, samo nekoliko sati prije početka izborne šutnje.

Bernardić i Plenković imaju zadnju priliku obratiti se građanima i pokušati ih uvjeriti zašto bi baš njima trebali dati svoj glas. Ovo sučeljavanje je biračima, posebno onima neodlučnima, prilika da čuju o temama koje su im važne za svakodnevni život i dobiju ključne informacije na temelju kojih bi mogli donijeti izbornu odluku, navodi se u priopćenju Nove TV Hrvatska.

Sučeljavanje će voditi Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović.

Poručuju da će pitanja biti će provokativna i drugačija, a cilj je da šefovi dviju najvećih stranaka daju odgovore koji su iznimno važni za građane.

“Želimo dobiti odgovore na pitanja koja se tiču najvećih problema ove zemlje“, potvrđuje i Mislav Bago i dodaje: “Ideologija dijeli političare, ali u odgovorima na pitanja važna za svakodnevni život i budućnost građana trebaju biti jasni što bi i kako napravili. Ovog petka oni jednostavno moraju prodrijeti do onih birača koji još nisu odlučili kome dati glas. Ukoliko iz sučeljavanja žele izaći kao pobjednik, moraju biti smireni i jasni u porukama, ali sva dosadašnja iskustva govore da to ne mogu izdržati. Uz to, televizija je kao medij čudo – ona sve razotkrije.“

Debata je zadana, a obojica suparnika imat će po minutu za svaki odgovor i 30 sekundi za repliku. Po potrebi, ako dođe do rasprave, omogućit će im se i replika na repliku u istom trajanju. Predviđeno trajanje sučeljavanja je dva sata.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI