fbpx

Veleposlanik Sabolić iskazao podršku hrvatskim studentima u Sarajevu

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Predstavnici Zajednice hrvatskih studenata „Pleter“ sastali su se s veleposlanikom Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Nj.E. mr.sc. Ivanom Sabolićem u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sarajevu.

Veleposlanik Sabolić pozdravio je ideju ove Udruge i utemeljenje ZHS “Pleter” te je izrazio podršku i spremnost na punu suradnju u budućem periodu.

Predsjednik ZHS „Pleter“ Ante Kelavić i članica Andrea Šumić, upoznali su veleposlanika s dosadašnjim djelovanjem i s budućim planovima Zajednice.

“Na sastanku smo razgovarali o proteklim aktivnostima Zajednice hrvatskih studenata “Pleter”, ali i o planovima za buducnost. Veleposlanik Sabolić nam je izrazio podršku i spremnost na suradnju, na čemu smo mu zahvalni. Vjerujemo da ćemo u skorije vrijeme uspostaviti suradnju s gospodarstvenicima, kako bismo intenzivirali naše aktivnosti te pokrenuli projekte koji će dati veliki doprinos u podizanju životnog standarda kod studenata”, izjavio je predsjednik ZHS „Pleter“ Ante Kelavić.

Zajednica hrvatskih studenata „Pleter“ okuplja hrvatske studente u Sarajevu. Ciljevi ove Zajednice su bolji studentski standardi, organiziranje edukacijskih, kulturnih i sportskih događaja, suradnja s drugim nevladinim organizacijama i obrazovnim ustanovama, ali i zaštita vlastitih prava i identiteta.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI