VIDEO: A što ga Željana Zovko izvali, pa to je ona brojala i mrtve unazad stotinjak godina!?

Autor: Dnevno.ba

BRUXELLES - Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko sudjelovala je u razmjeni mišljenja s predsjedavajućima parlamenata zemalja Zapadnog Balkana tijekom Summita predsjedavajućih Zapadnog Balkana u Europskom parlamentu.

Predsjedavajući parlamenata iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije raspravljali su s članovima Odbora za vanjske poslove o europskim mogućnostima zemalja Zapadnog Balkana.

Tijekom rasprave, zastupnica Zovko je kao pregovarač EPP-a za Rezoluciju o Sjevernoj Makedoniji i Albaniji naglasila nadu kako će tijekom predsjedanja Vijećem EU, Republika Hrvatska imati značajnu ulogu u procesu otvaranja pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom.

Tom prilikom istaknula je kako sve zemlje Zapadnog Balkana djeluju slušajući preporuke Europskog parlamenta, osim Bosne i Hercegovine.

„Što se događa s Bosnom i Hercegovinom, imamo četiri rezolucije Europskog Parlamenta koje se tiču Bosne i Hercegovine, što se događa s milijun hrvatskih građana koji žive u Bosni i Hercegovini?“, upitala je Zovko.

Inače, prema službenim podacima u BiH živi tek nešto više od pola milijuna Hrvata, pa bit će da je ona malo popila i pobrojala i mrtve, kako joj inače radi i partija iz koje potječe.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI