fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Ante Prkačin – Prihvaćam TV sučeljavanje s Vojislavom Šešeljem!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Točno je, zvao me Milomir Marić iz Srbije i ponudio da se pred televizijskim kamerama sučelim s Vojislavom Šešeljem, potvrdio na Z1 televiziji general HOS-a Ante Prkačin, a voditelj dodao da će se i kamere Bujice priključiti spektaklu.

“Meč prihvaćam rado! Bez rezerve,“ kaže Prkačin i otkriva da da ga je Marić pitao: “Jel’ bre, jel’ ti to mene zamajavaš ili ćemo da radimo? Jel’ smeš ti da dođeš u Srbiju?“

Na to sam mu odgovorio da ne znam smijem li u Srbiju, al’ znam da vojvoda ne smije u Hrvatsku. Pa sam predložio da se meč zakaže na Mohačkom polju, na neutralnom terenu – nastavlja Prkačin i dodaje: – Vrlo ću rado otići na meč u Mađarsku, a za to imam nekoliko razloga. Mi Hrvati smo čudnovat narod… Nigdje toliko samozatajnih i pametnih ljudi, toliko znalaca koji šute i ne vole se isticati, ali i neznalica koje vole javno blebetati! Bojim se da taj izazov ne prihvati netko od naših papaka, pa ćemo popušiti! Ja taj meč izgubit neću i jedva ga čekam! Za meč se ne spremam i važno je samo da mi nitko od naših ne ide pomagati. Idem braniti hrvatsku istinu, a Šešelj predamnom mora braniti srpske laži!

CRVENI SU UČINILI NAJVIŠE ZLA U POVIJESTI ČOVJEČANSTVA!

General HOS-a veliki dio nastupa u Bujici posvetio je demontaži Josipa Broza i njegove “antifašističke borbe“: – Tito za mene nije bio samo zločinac, on je bio zlo kakvo se Hrvatima nikada nije dogodilo… Crveni su učinili najveća zla u povijesti čovječanstva! Oni su nadmašili Hune, Avare, Mongole i sve živo… Crveni su svugdje činili zločine, a ispada da su jedino hrvatski crveni bili “dobri“…

Srbi su ubijali kulturnije na Ovčari ’91. nego što su to činili Titovi komunisti 1945. godine, kada su ranjenike iz zagrebačkih bolnica pobili čekićima – brutalan je bio Prkačin.

Osvrnuo se i na Stazićeve saborske upite o Bosni, ali i veličanje Tita: – Zauzeo je pozu. O je tako zadovoljan, on tako uživa sam u sebi, svjestan da je pokupio svu pamet ovoga svijeta… A govori budalaštine! Staziću umjesto odgovora, treba dati toplomjer da mu izmjerimo temperaturu!

STAZIĆU TREBA IZMJERITI TEMPERATURU!

“Hrvatski političar koji ne zna nacionalnu povijest, nek’ se ne petlja u nacionalnu politiku,“ savjetuje Prkačin Staziću i sličnima te dodaje: “Neka raspravljaju o porezima, prirezima, zarezima i znakovima pored auto ceste! Može Stazić ići u onu ‘trešnjicu’, ‘višnjicu’ ili gdje je već radio, ali čim dodatkne politiku, on nema pojma, zijeva k’o som!“

Komentirao je i Josipovićevu izjavu o fratrima sa Širokog brijega kao “legitimnom vojnom cilju“: – To je skandal! Tako nešto jedan pristojan čovjek nikada ne bi rekao. On nije Hrvat, niti će to ikada biti i što je najveće zlo, umjesto da se Josipović primiče Hrvatima, on postaje sve veći i veći mrzitelj! Samo kreten može izreći to što je on rekao! Moraš biti jako bahat i samopouzdan da bi tako nešto izjavio. To se partizanska žgadija prije 15 godina nije usudila pričati. Njima je netko napuhao jedra nevjerojatnim vjetrom…

Posebnu poruku Ante Prkačin poslao je gradonačelniku Zagreba, koji je 08. svibnja položio vijence i zapalio svijeće “osloboditeljima“: – Poručujem Milanu Bandiću da teret ustaštva koji tlači njega i njegove drugove, prenese na mene!

General se nakon toga okrenuo u kameru i rekao: – Dragi moj Milane, ti nisi ustaša, nitko tvoj to nije bio! Moj otac je bio ustaša u onome ratu, njegova braća su bili ustaše, a ja sam vodio ustašku vojsku u ovome ratu, jer HOS je nasljednik ustaške vojske!

KOLINDA JE U STANJU TITA VRATITI NA PANTOVČAK!

Osim bivšeg predsjednika, prokomentirao je i aktualnu predsjednicu, te posbeno – njezin odnos prema Titu i “antifašističkoj borbi“: – Onaj tko ima u glavi, kada je vidio kako predsjednica obrazlaže zbog čega je iz svog Ureda makla bistu Josipa Broza Tita – tome je sve jasno. Ona je njega makla s Pantovčaka bez uvjerenja! Od nje se može očekivati svašta, jer ta žena jednostavno nije zrela i dorasla poziciji na kojoj se nalazi. Kada sam vidio kako ona to obrazlaže, odmah sam rekao – ona će ga sutra vratiti! Ona ne zna zašto ga je makla, trebala je reći narodu da je Tito monstrum!

Prkačin je u Bujici usporedio partizane i ustaše: – Zajednička im je karakteristika da su bili hrabri. Zajednička osobina bila im je da su činili zločine, jedni i drugi. S time da su partizani činili sto puta veće i sto puta monstruoznije zločine!

Da su oni nama donijeli državu koja nam je imalo odgovarala, mi ne bi krenuli u rat ponovo – kaže general, odgovarajući na pitanje čemu Domovinski rat 1991. godine, ako je 08. svibnja ’45. Zagreb oslobođen.

“Ne može to rješavati Kustić i akademija, ne mogu to rješavati ćoravi i slijepi ljudi,“ osvrnuo se Prkačin na Vijeće za suočavanje s prošlošću i u nastavku komentirao probleme na Bleiburgu: – Kada bi se na Bleiburgu pojavio netko sa srpom i čekićem, ništa mu se ne bi dogodilo, a kada se pojaviš s nečim što “asocira na ustaštvo“ onda te treba “identificirati, trasferirati“ itd.

PRKAČINOV FIZIČKI OBRAČUN SA ŠEKSOM!

Prkačin u Bujici nije štedio niti Vladimira Šeksa i prisjetio se jednog davnog fizičkog okršaja s njim u zagrabačkom ‘Saloonu’: – Pozdravio sam se s Brankom Kuzeleom i Sonjom Bienenfeld. Pitali su me hoću li pozdraviti Šeksa. Kad smo se sreli išao me sprdati i pitao me čiji sam i kakav general? Rekao sam mu: “Slušaj vojniče, nisam te postrojio kako treba, kada je trebalo, ali ima vremena, postrojit ću ja tebe, pa ćeš vidjeti kakav sam general!“ Na to me Vlado Šeks udara nogom u cjevanicu! Očito da je igrao nogomet… To je bio jak udarac špicom, u stilu Ronalda. Poludio sam i jedva se svladao… Na to me on zaskoči, zagrli desnom rukom, lijevom rukom povuče majicu i ubaci mi goruću cigaru, ‘Kubanku’! Razmišljam hoću li ga ubiti, no ipak sam mu pružao ruku, a on se malo prevario… Rukovanje mu je prisjelo jer sam snažno stisnuo…

“Šeks i ja smo izmirili svoje račune, ali zabrinjavaju me premijer i predsjednica kad uvažavaju Šeksa i Granića,“ nastavlja Prkačin: “Brinu me ljudi koji ozbiljno shvaćaju njih dvojicu! Jedan i drugi su polovni tipovi! Pa, što Vladimir Šeks zna?!“

PLENKOVIĆ JE POTPUNI PROMAŠAJ!

Rekao sam HDZ-povcima kada se pojavio Plenković, ovog riječitog i pametnog momka izaberite, dobit ćete izbore – prisjetio se Prkačin, ali i brzo požalio: – Od Plenkovića možeš naučiti štošta, ali da bude Hrvat naučiti ga se ne može! On meni sada više ne djeluje niti riječito niti inteligentno kao ranije – popušta na tom planu, a hrvatsvo ne dobiva. Znači, Plenković je potpuni promašaj! Priznajem da sam u slučaju Plenkovića pogriješio i da se vrijednost jednog čovjeka ne smije ocjenjivati samo po tome koliko je u stanju brzo sročiti rečenicu i koliko jezika govori. Narod koji doživi da izabere pravoga vođu, riješio je sve svoje probleme!

18. svibnja mnogi Hrvati bit će na Bleiburgu, a neki i u Zagrebu gdje Andrej Plenković dočekuje njemačku kancelarku Angelu Merkel. Kako bi trg bio pun za Merkelicu, ‘Deutsche Telecom’, po riječima voditelja, priprema koncert Petra Graše. Prkačin je i to prokomentirao: – Ta pruska smlatura! Kako je smlaćena tjelesno, tako je smlaćena i u glavi! Eto, to je moje mišljenje o Angeli Merkel! Što se pak tiče moje opcije – to je Orban! Njemu skidam dvije kape!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});