fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Crnogorac kod Bosanca i još glumio muslimana!

Autor: K. Lovrić / Dnevno.ba

BANJA LUKA - Fahrudin Radončić, lider SBB-a i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, gostovao je na Dodikovom RTRS-u, u emisiji “Telering”. Ovo gostovanja Radončić je pokušao iskoristiti da pokaže Bošnjacima kakav je musliman, odnsono da uvjeri Bošnjake da je dobar musliman. Odgovarajući na jasno pitanje kakav je musliman, Radončić nije govorio o sebi već je objašnjavao kakavi su muslimani bili njegov amidža i otac.

A onda je svojim neznanjem pokazao zaista kakav je musliman. Dogovorio je sa svojim prijateljem Matom Đakovićem da ga pita za ajet koji se nalazi u njegovoj kancelariji. Međutim, to nije nikakav ajet iz Kur’ana, već je to citat iz knjige ”Historija islama” šiijskog autora Sejjida Safdara Hussaina al-Najefija iz Pakistana, navodi portal Saff.ba.

Autor u svojoj knjizi navodi da su to riječi koje je uputio hazreti Alija svome sinu Muhamedu u Bitci kod Basre ili u Bitci kod deve, kada su se sukobile dvije muslimanske vojske, jedna koju je predvodio hazreti Alija i druga koju je predvodila hazreti Aiša. Tim riječima je, navodno, hazreti Alija bodrio svoga sina Muhameda da ustraje u borbi.

Nakon Radončićevog nastupa kod Mate i dokazivanja ovog Crnogorca koliki je on musliman sumnjamo da će istinski muslimani u BiH na listopadskim izborima glasovati za supruga ugledne sarajevske frizerke Azre.

Autor: K. Lovrić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});