fbpx

VIDEO: Ifet Feraget – Znam tko su ubojice Davida Dragičevića i Dženana Memića!

Autor: Fokus.ba

SARAJEVO - Ifet Feraget, odvjetnik Davora Dragičevića i porodice Memić, govorio je u emisiji Vox Populi kod Mime Šahinpašića o slučajevima koje zastupa.

“Davor je živ, ne znam gdje se nalazi i kakvog je zdravstvenog stanja, s obzirom da boluje od astme. Ima ogroman strah od institucija i sistema od kojih je očekivao da će mu biti saveznici”, komentirao je status oca ubijenog Davida Dragičevića.

Borba u predmetu Memić traje skoro tri godine, kaže Feraget.

“U predmetu Memić smo već dokazali da su optužena lica nevina za navodnu prometnu nesreću u kojoj je stradao Dženan, i ta lica su oslobođena. U Banjoj Luci, vođeni tom praksom, ne žele ni da otvore mogućnost te takozvane lažne optužnice i zakovali su istragu koje ni nema”, objašnjava Feraget.

Razjasnio je i jedan važan detalj u istrazi ubojstva Davida Dragičevića.

“Mora se utvrditi je li njegovo tijelo pronađeno u vodi ili pored vode. To još nikad nije utvrđeno. Zašto su nestale gaće Davida Dragičevića. Moramo vratiti u fokus istragu ubojstva, a ne njegovog oca”, kazao je.

Komentirao je odnos Memića i vladajućih struktura.

“Memić je prozivao Bakira Izetbegovića i njegovu suprugu zato što postoje okolnosti koje ukazuju na moguću povezanost. Ako šutite i ne reagirate, zaključujem da imate nekakvu vezu, i to je problem u Banjoj Luci, tužitelj Lepir će morati izaći u javnost s informacijom tko je blokirao istragu”, rekao je odvjetnik Feraget.

Dotakao se i optužbi o “državnom udaru”.

“Notorna je glupost da Davor Dragičević planira državni udar jer je nemoguće da jedna osoba to radi, jer to može uraditi samo netko s pozicije”, objasnio je.

Sarkastično je komentirao i navode da njega i porodice plaća međunarodna zajednica.

Na pitanje zna li tko je ubio Davida i Dženana odgovara: “Ja znam tko je počinio ta dva ubojstva. Ali se istraga vodi u potpuno drugom smjeru”.

Dotakao se i rada Milana Tegeltije.

“Gospodin Tegeltija je izjavio da su isrcpljeni svi istražni mehanizmi, to ulazi u antologiju, nemoguće je iscrpiti sve mehanizme u istrazi koja nije adekvatna”, komentirao je.

Video možete pogledati  OVDJE 

Autor: Fokus.ba

ZADNJE VIJESTI