fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Keleminec tvrdi da je i Škoro udbaš!?

Autor: Dnevno.hr

ZAGREB - Predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava Krešimir Keleminec na svojem je YouTube kanalu objavio navodne informacije koje posjeduje o bivšem predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori. Naime, prema njemu, Škoro je radio za Udbu po čijim je nalozima putovao svijetom i prikupljao novac, a samo na teritoriju Hamburga, prema toj teoriji, skupio je 2,8 milijuna ondašnjih njemačkih maraka.

“Pravašice i pravaši, uskoro pogledajte na You tube kanalu A – HSP sve o Miroslavu Škori. Od kada je postao doušnik Udbe, od kada je postao suradnik Udbe konspirativnog imena Lunja. Za koga je Škoro – Lunja u Hamburgu prikupio 2,8 milijuna njemačkih maraka”, napisao je Keleminec u najavi videopriloga, objašnjavajući kako je Škoro ’85. postao suradnik Udbe kodnog imena Lunja.

”Šef mu je bio Josip Perković. Škorin vjenčani kum je Vinko Pejić, brat Zdravka Pejića, visokog operativca Udbe u Osijeku i tajnika Josipa Perkovića. Nije nam bilo lako, ali ovo je fascikl…”, kaže Keleminec nadalje te dodaje da se dokumentacija spaljivala, ali ima i kopija i orginala. ”Kako smo došli do dokumentacije iz bivšeg generalštaba SFRJ ? To je naša tajna.”

“Pozivamo Škoru da nas tuži za klevetu pa da preko suda sve izađe na vidjelo jer udbaški mediji sve sakrivaju”, objašnjava nadalje kontroverzni pravaš poznat po postojavanju garde na Jelačićevom trgu u Zagrebu te prosvjedima protiv Milorada Pupovca. Koliko ima istine u njegovim tezama te je li riječ o podmetanjima uoči Škorina političkog angažmana, ostaje za vidjeti.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});