fbpx
FOTO: Mili Marušić

VIDEO: Političari u šetnji Sajmom u Mostaru – Mićo Crnjac im prodavao sir!?

Autor: Danijel Ivanković

MOSTAR - Jučer ste na našem portalu imali priliku pogledati video prilog vezan za službeni dio otvaranja 18. Sajma gospodarstva u Mostaru, a ovom prilikom u jednom drugom video prilogu donosimo "Šetnju političara Sajmom"!

Neposredno nakon otvaranja Sajma Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i ostatak političke delegacije su prošetali od štanda do štanda, pogledali ovogodišnju ponudu i kratko porazgovarali sa samim izlagačima.

Odmah su se lijepo okrijepili, sve to dobro “podmazali” lozom, pa je malo nedostajalo da nam Ivanić i Mirko Šarović zapjevaju “Moja zemlja Hercegovina”.

Nisu zapjevušili, no pitanje je kako bi bilo da se tu našao i Milorad Dodik? Dodika nije bilo, ali zato se među nazočnima pojavio i Mićo Crnjac, poznati širokobriješki biznismen i onako pola u šali, a pola u zbilji nastojao Ivaniću i Šaroviću prodati svoj sir, odnosno dogovoriti plasman Livanjskog sira u Republiku Srpsku.

Hoće li doći do jedne takve suradnje teško je znati, ali svakako pljesak za Miću Crnjca, jer ovaj njegov primjer dobro može poslužiti i svim našim ostalim poduzetnicima budući čika Mićo daje do znanja kako svaku eventualnu priliku za pravi biznis treba pokušati iskoristiti.

Na kraju krajeva Lenjin je još za svog vremena govorio: “I pokušaj je dio uspjeha”!

Autor: Danijel Ivanković

ZADNJE VIJESTI