fbpx
Foto: Dalmatinski portal

VIDEO Snažna eksplozija u Splitu: Više je osoba ozlijeđeno, ‘grunulo’ je koju minutu nakon podneva

Autor: Dnevno.ba

Oko 12 sati u središtu Split odjeknula je snažna eksplozija. U restoranu Mexican food u Čulića dvorima eksplodirao je plin, javlja Dalmatinski portal.

O svemu se oglasila i policija.

“Danas oko 12:10 sati zaprimili smo informaciju da je ugostiteljskom objektu u Splitu, Čulića dvori, došlo do eksplozije najvjerojatnije plinske boce. Dvije osobe koje su se nalazile u ugostiteljskom objektu prevezene su u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Zagrebačka ulica je zatvorena za promet od križanja s Držićevom do Manuške poljana. Vatrogasci i policija su na terenu”, kratko su javili iz policije.

“Više je ljudi ozlijeđeno. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o dvije osobe koje su zadobile opekotine uslijed požara. O težini ozljeda nema informacija. Upućene su sve žurne službe. Slijedi očevid”, piše Dalmatinski portal.

No, kako neslužbeno doznaje Dalmacija danas, teške ozljede zadobio je kuhar u restoranu.

Na mjesto događaja stigao je i splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević, a mjesto nesreće ogradili su policija i vatrogasci.

Osim velike materijalne štete u fast foodu, uslijed eksplozije oštećeno je nekoliko okolnih objekata, uključujući stan iznad fast fooda.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI